Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Στην εποχή όπου ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει βαρύτητα σε επιχειρηματικές διαδικασίες οι οποίες μπορούν να εμπορευματοποιηθούν υπό τη μορφή ηλεκτρονικών υπηρεσιών, οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι σε θέση να απαντούν άμεσα, έξυπνα και επιτυχημένα σε οποιαδήποτε αλλαγή της αγοράς, αξιοποιώντας τα υπάρχοντα πληροφοριακά συστήματα που ίσως έχουν αγοραστεί σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, καθώς και να υλοποιούν νέες εφαρμογές ηλεκτρονικού επιχειρείν εύκολα και άμεσα.

Το διαδίκτυο ως το πλέον απόλυτο παγκόσμιο μέσο επικοινωνίας έθεσε τις βάσεις για τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις που ακολούθησαν ώστε να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες επιχειρηματικές ανάγκες επικοινωνίας των εταιρειών με πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές και κάθε άλλου είδους επιχειρηματική δραστηριότητα που σχετίζεται άμεσα με την αύξηση της παραγωγικότητας και λειτουργικότητας της οιασδήποτε επιχείρησης.

Πλέον οι επιχειρήσεις για να είναι ανταγωνιστικές πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους πληροφοριακή υποδομή που να εξυπηρετεί απόλυτα τις εξατομικευμένες ανάγκες τους, κάτι που καθιστά επιτακτική την παρουσία του εξειδικευμένου σύμβουλου πληροφοριακών συστημάτων.

Η Software Communication ιδρύθηκε έχοντας βασικό της στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών οργάνωσης επιχειρήσεων μέσω πληροφοριακών συστημάτων. Είμαστε σε θέση να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφοριακών συστημάτων εφαρμόζοντας τες κατάλληλα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη και με βάση τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές.

Δέσμευσή μας η δημιουργία του κατάλληλου μοντέλου υποστήριξης το οποίο προσαρμόζεται απόλυτα στις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης βοηθώντας τους πελάτες μας να εργάζονται ευκολότερα, γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητά τους.

Επιχειρηματικό Όραμα

triangle-10px  Εξέλιξη: Θέλουμε να συντελούμε άμεσα στην συνεχόμενη αναβάθμιση των διοικητικών λειτουργιών των επιχειρήσεων παρέχοντας ποιοτικές και πρωτοποριακές τεχνολογικές υπηρεσίες ώστε να γίνουμε αρωγός τεχνολογικής εξέλιξης της επιχείρησής σας.

triangle-10px  Αξιοπιστία: Θέλουμε να μας αισθάνεται ο πελάτης δίπλα του όποτε μας χρειαστεί ως αξιόπιστους συνεργάτες που μπορούν να κατανοήσουν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες του δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

triangle-10px  Καινοτομία: Θέλουμε να διακρινόμαστε για την καινοτομία μας τόσο στην τεχνολογία των εφαρμογών και υπηρεσιών μας όσο στις υπηρεσίες και τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών μας.

triangle-10px  Συνέπεια: Θέλουμε να διακρινόμαστε για τη συνέπειά μας στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, την εξέλιξη των υπηρεσιών μας ώστε να προσφέρουμε πάντα κορυφαίες επιλογές στους πελάτες μας.

triangle-10px  Φιλικότητα: Θέλουμε οι τεχνολογικές υπηρεσίες μας να είναι απλές και φιλικές στη λειτουργία τους καθώς επίσης και οι διαδικασίες επικοινωνίας μας με τους πελάτες και συνεργάτες μας.