Select Page

RETAIL STUDIO iQom

Το SoftOne Retail Studio by iQom αποτελεί την πλέον εξελιγμένη και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των λειτουργιών κάθε επιχείρησης που δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση.

ΓΕΝΙΚΑ

 • Το Retail Studio by iQom αποτελεί την πλέον εξελιγμένη και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των λειτουργιών κάθε επιχείρησης που δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων καταστημάτων, αλυσίδων με επιμέρους υποκαταστήματα, επιχειρήσεων franchise, καθώς και επιχειρήσεων με μικτό μοντέλο λειτουργίας.
 • Η ειδική σχεδίαση και το φιλικό περιβάλλον εργασίας του Retail Studio, διασφαλίζουν την αποδοτική και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Οι λειτουργικές ενότητες του Retail Studio εξυπηρετούν ιδανικά όλες τις εργασίες διαχείρισης του καταστήματος, ενώ καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες της κεντρικής διοίκησης, βοηθώντας σας να έχετε πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας, με ενημέρωση, σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα κρίσιμα μεγέθη απόδοσης.

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Συμβατό με τους περισσότερους τύπους εξοπλισμού της αγοράς, καθώς και με δυνατότητα αξιοποίησης του υφιστάμενου εξοπλισμού, το Retail Studio εξασφαλίζει αυτοματοποίηση και ταχύτητα εκτέλεσης εργασιών, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας από την πρώτη κιόλας ημέρα.

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ

Με εφαρμογές διαχείρισης φορητών τερματικών, ελεγκτές τιμών, σύνδεση με μηχανές ζύγισης, ενσωματωμένες δυνατότητες BI, εργαλεία CRM, καθώς και υποστήριξη προωθητικών ενεργειών και προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών, το Retail Studio παρέχει πρόσθετη αξία στην επένδυσή σας. Οι λειτουργικές ενότητες του Retail Studio εξυπηρετούν ιδανικά όλες τις εργασίες διαχείρισης του καταστήματος, ενώ καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες της κεντρικής διοίκησης, βοηθώντας σας να έχετε πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας, με ενημέρωση, σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα κρίσιμα μεγέθη.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Συμπληρώνοντας ιδανικά το business λογισμικό Soft1, το Retail Studio προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής σας.

ΟΦΕΛΗ

 • Απλή και αξιόπιστη λειτουργία ταμείου.
 • Άμεση ενημέρωση για όλα τα κρίσιμα μεγέθη της επιχείρησης.
 • Ολοκληρωμένος έλεγχος κάθε συναλλαγής.
 • Άριστη εξυπηρέτηση πελατών.
 • Ευκολία στην έκδοση παραστατικών.
 • Αύξηση παραγωγικότητας, ελαχιστοποίηση λαθών.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Συμβατότητα με υφιστάμενο εξοπλισμό.
 • Υποστήριξη όλων των τρόπων πληρωμής.
 • Ενιαία διαχείριση πιστωτικών καρτών.
 • Ευκολία διασύνδεσης με το Soft1 ERP.
 • Υποστήριξη όλων των περιφερειακών συσκευών.
 • ποστήριξη συστήματος κλειστής αποθήκης.
 • Δυνατότητα καταγραφής συναλλαγών σε video.
 • Κλείσιμο ταμείου ανά βάρδια με ολοκληρωμένη πληροφόρηση.
 • Δυνατότητα επιλογής on-line, ή μικτός τρόπος λειτουργίας.

ΤΑΜΕΙΟ

 • Στις δυνατότητες του Retail Studio περιλαμβάνονται:
  αποδοχή κάρτας προνομίων, αλλαγή από απόδειξη σε τιμολόγιο οποιαδήποτε στιγμή της συναλλαγής, αναμονή πελάτη, καθώς και επαναφορά της τελευταίας απόδειξης μετά από διακοπή ρεύματος. Υποστηρίζει άνοιγμα νέων ειδών και πελατών, αποτρέπει λάθη με ειδοποίηση για υπέρβαση αξίας και αυτοματοποιεί τον υπολογισμό προσφορών. Επιπλέον, επιτρέπει την προσωρινή παύση ταμείου και παρέχει αναλυτική αναφορά κλεισίματος.

LOYALTY CARDS

Υποστηρίζει προγράμματα πιστότητας πελατών, παρέχοντας χρήσιμη πληροφόρηση για την αγοραστική τους συμπεριφορά.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ

Το Retail Studio αποτελεί ιδανική λύση για κεντρική διαχείριση και έλεγχο με αυτόματη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ κεντρικού και καταστημάτων.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το Retail Studio παρέχει άμεση πληροφόρηση για όλα τα κρίσιμα μεγέθη με δυνατότητα εξαγωγής αναφορών. Επιτρέπει αλλαγές τιμών, άνοιγμα νέων ειδών, υλοποίηση πληρωμών και ακυρώσεων. Παρέχει δυνατότητα προσαρμογής των παραγγελιών αγορών στα δεδομένα της επιχείρησής σας, διαχείρισης πολλαπλών τιμοκαταλόγων, καθώς και μετασχηματισμού παραστατικών.

TABLET

Προσφέρει ευκολία και ταχύτητα διεκπεραίωσης λειτουργιών, εξυπηρετώντας όλες τις εργασίες του καταστήματός σας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΡΑΦΙΩΝ

Από απλή διαχείριση εκτύπωσης μέχρι προετοιμασία ετικετών με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (barcode, περιγραφή, τιμή, κλπ.), το Retail Studio εξυπηρετεί ιδανικά τις ανάγκες σας στο ράφι.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Υποστηρίζοντας απλές προσφορές μέχρι προγράμματα Loyalty, το Retail Studio σας βοηθά να διατηρείτε τους υφιστάμενους πελάτες σας, καθώς και να προσελκύετε νέους. Επιπλέον, διαχειρίζεστε, εύκολα και απλά, φυλλάδια προσφορών, έχοντας αναλυτική πληροφόρηση για την απόδοσή τους.

ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Προσφέρει ευκολία και ταχύτητα διεκπεραίωσης των λειτουργιών της επιχείρησής σας, εξυπηρετώντας εργασίες διαχείρισης (ελλείψεις παραγγελίες, απογραφή, προετοιμασία εκτύπωσης ετικετών, επιστροφές, έλεγχος τιμών, παραλαβές).

Εκδόσεις

 • Retail Studio iCom