Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Στην Software Communication στηρίζουμε τις σύγχρονες επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους για ανάπτυξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης με ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών.

H Software Communication παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες clouding computing καθώς και φιλοξενίας δικτυακών τόπων σε ιδιόκτητη υποδομή εξοπλισμού που φιλοξενείται σε υπερσύγχρονα data centers. Η αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού, εγγυάται την απρόσκοπτη παρουσία των δικτυακών τόπων στο διαδίκτυο (Internet). Οι υπηρεσίες συνοδεύονται από πλήρη τεχνική υποστήριξη από μηχανικούς με άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε οποιοδήποτε αίτημα τεχνικής υποστήριξης.

Αναπτύσσουμε και εμπλουτίζουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας συνεχώς, διατηρώντας ως κύριο άξονα στην προσπάθεια αυτή, την ενδυνάμωση των σχέσεων που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πλήρεις και ουσιαστικές λύσεις φιλοξενίας που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

Μέσα από τις αποτελεσματικές λύσεις που προτείνουμε και που διαμορφώνονται έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην προσωπική ανάγκη του καθενός από εσάς ξεχωριστά, προσδίδουμε στην επιχείρησή σας πολύτιμη εμπορική αξία.

Συνδυάζουμε την προσωπικότητα της ομάδας μας με τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό των εγκαταστάσεων μας για να σας παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας!

Ελέγξτε τα πακέτα μας και επιλέξτε αυτό που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μικρό πακέτο και να το αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή. Οι Server μας είναι στο εξωτερικό και χρησιμοποιούν τεχνολογία XEN.