Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Μία από τις βασικές δραστηριότητες της Software Communication είναι η ανάλυση, ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και web εφαρμογών.

Στη Software Communication πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα σας αποτελεί τη βιτρίνα της επιχείρησής σας, η οποία θα πρέπει να αντανακλά στους πελάτες σας την εικόνα που επιθυμείτε να προβάλλετε ως επιχείρηση. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας, μία πρόχειρη ιστοσελίδα δημιουργεί κακή εντύπωση για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας και αποτρέπει τους υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας. Από την άλλη μεριά, μια σύγχρονη και προσεγμένη ιστοσελίδα συνιστά μια επένδυση, η οποία θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο internet δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους. Δώστε λοιπόν στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας τη δέουσα σημασία.

Η έμπειρη ομάδα των σχεδιαστών της Software Communication μελετά προσεκτικά τις ανάγκες σας, συζητά μαζί σας, προτείνει και σχεδιάζει την ιδανική ιστοσελίδα για εσάς, απόλυτα προσαρμοσμένη στις πραγματικές σας ανάγκες. Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας σάς εξασφαλίζει ευτυχισμένους αναγνώστες και ως εκ τούτου μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας. Βεβαίως όλες οι ιστοσελίδες μας συμπεριλαμβάνουν πλήρως τη χρήση ‘Responsive’ τεχνολογιών.

Ιστοσελίδα βελτιστοποιημένη για κινητά τηλέφωνα (mobile optimised website).

triangle-10px Αν επιθυμείτε παράλληλα με την δημιουργία της ιστοσελίδας σας για τους επιτραπέζιους Η/Υ μπορούμε να δημιουργήσουμε για σας και την αντίστοιχη βελτιστοποιημένη για κινητά τηλέφωνα ιστοσελίδα (mobile site). Ακόμα και αν έχετε ήδη δημιουργήσει την ιστοσελίδα σας μπορούμε να κατασκευάσουμε ανεξάρτητα την έκδοση για τις κινητές συσκευές.

triangle-10px Αξιοποιούμε τις σύγχρονες καλές πρακτικές (best practices) στον σχεδιασμό ιστοσελίδων ειδικά για πρόσβαση από κινητή συσκευή ώστε να αναδεικνύεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας στην περιορισμένη σε μέγεθος οθόνη. Ο χρήστης που επιθυμεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας από το κινητό του έχει την δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και απλά να προσπελάσει εν κινήσει τις πιο βασικές υπηρεσίες.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε επιτυχημένες, όμορφες και καθαρές ιστοσελίδες (web sites). Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην άψογη αισθητική, στην άριστη λειτουργικότητα, στη μέγιστη ευχρηστία, στην εύκολη πλοήγηση και στην ολόπλευρη ανάδειξη του περιεχομένου. Τα ανωτέρω χαρακτηριστικά αναδεικνύουν την παρουσία των πελατών μας στο internet με τον πιο ανάγλυφο τρόπο.

Στη Software Communication, ακολουθώντας πάντοτε τις τεχνολογικές εξελίξεις, σάς προσφέρει τη δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και να δώσετε νέες προοπτικές στην εργασία σας με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών. Η δημιουργία κάθε ιστοσελίδας αντιμετωπίζεται ως μια διαφορετική παραγωγή, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε έργου, τις απαιτήσεις και τους στόχους του.

Με τη Software Communication μπορείτε να αισθάνεστε και να είστε πραγματικά ασφαλείς.

Πιστοποιήσεις και Συνεργάτες