Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί σήμερα το κύριο μέσο επικοινωνίας της επιχείρησης. Ένα αξιόπιστο και προηγμένο τεχνολογικά τηλεφωνικό κέντρο συμβάλει δραστικά στην βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, στην αύξηση της παραγωγικότητας, στη μείωση του κόστους, ενώ παράλληλα συμβάλει και στο χτίσιμο της εικόνας της επιχείρησης. Ο στόχος της Software Communication είναι να σας προτείνει το κατάλληλο τηλεφωνικό κέντρο για τις απαιτήσεις και ανάγκες σας με δυνατότητα ανάπτυξης εξειδικευμένων λειτουργιών (custom εφαρμογές).

Η συνεργασία μας με την CPI μας δίνει τη δυνατότητα διαφορετικών προτάσεων και λύσεων για την επιχείρησή σας. Παρέχουμε δύο ολοκληρωμένες λύσεις IP τηλεφωνικών κέντρων. Tο FiT SoHo για μικρές επιχειρήσεις και το UniQ Business για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με περισσότερες απαιτήσεις για προηγμένες λειτουργίες και εφαρμογές. Και τα δυο κέντρα είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής επιχείρησης. Διαθέτουν πλούσιες λειτουργίες με παραθυρικό μενού διαχείρισης στην ελληνική γλώσσα.

Είμαστε κοντά στον κάθε πελάτη με ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις και με συνεχείς ενημερώσεις για όλες τις ανανεώσεις και τις νέες εφαρμογές που υπάρχουν στα τηλεφωνικά κέντρα προτείνοντας συνεχώς νέες τεχνολογικές προτάσεις που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό χρήστη ενός τηλεφωνικού κέντρου.

Οφέλη Για Την Επιχείρηση.

Επιλέγοντας τα IP τηλεφωνικά κέντρα μας αναβαθμίζετε το σύνολο της επικοινωνίας σε επίπεδο λειτουργιών, διαχείρισης και σε οικονομικό επίπεδο και πάντα βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία και εξέλιξη της CPI.

Λειτουργικά Οφέλη Οικονομικά Οφέλη
Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών Μείωση Τηλεπικοινωνιακών Αναγκών
Μεγαλύτερη Παραγωγικότητα Δεν Απαιτείται Διαφορετική / Πρόσθετη Τηλεφωνική Καλωδίωση
Reporting Συνεχής Επεκτασιμότητα / Ανάπτυξη
  Χαμηλό Κόστος Συντήρησης