“…θεαματικά αποτελέσματα σε βαθμό που μας οδήγησε σε αύξηση των θέσεων εργασίας μας…”

Με αφορμή και το επίσημο κλείσιμο του project μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συγχαρώ σύσσωμη την ομάδα σας για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία σας! Το αποτέλεσμα του νέου μας λογισμικού μηχανογράφησης ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Αναθεωρώντας συνοπτικά το σύνολο του project μας και προσπαθώντας να κρατήσω τον ενθουσιασμό μου 🙂 για την συνεργασία μας, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής: Η συνεργασία με την ομάδα της Software Communication είναι από άλλο Γαλαξία!

Η αμεσότητα με την οποία απαντούν και την παραμικρή απορία ξαφνιάζει αρχικά και θέλει λίγο χρόνο για να τη συνηθίσεις… ειδικά εάν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία με εταιρίες του χώρου.

Η γνωριμία με την Software Communication ξεκίνησε με την εγκατάσταση του νέου δικτύου στη νέα έδρα της επιχείρησής μας, όπου κατάφεραν και μεγιστοποίησαν την απόδοση του νέου δικτύου μας! Πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά… Έχοντας πια γνωρίσει την ποιότητα της εταιρίας αποφασίσαμε να εγκαταστήσουμε ένα ολοκληρωτικά νέο πληροφοριακό σύστημα μηχανογράφησης από την αρχή. Η διαχείριση του project ολοκληρώθηκε υποδειγματικά και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.

Η Software Communication είναι ο συνεργάτης που θα ήθελε ο κάθε σύγχρονος επιχειρηματίας, δίνουν λύσεις για τα πάντα άμεσα και μπορούν πραγματικά να αναλάβουν όλο το πακέτο εγκατάστασης, παραμετροποίησης και υποστήριξης σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία, τι άλλο να πει κανείς!

Δημήτριος Μητροσύλης

CEO, Just Fruit

“…Software Communication : Γνώση, Ειλικρίνεια, Επαγγελματισμός, Αποτελεσματικότητα.…”

Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω μόνο 4 λέξεις για να περιγράψω την συνεργασία μου με την Software Communication αυτές θα ήταν : Γνώση, Ειλικρίνεια, Επαγγελματισμός, Αποτελεσματικότητα.

Σε ένα χώρο που βρίθει από εταιρίες αναλόγου περιεχομένου το να βρεις εταιρία που να συγκεντρώνει ΚΑΙ τα τέσσερις έννοιες των λέξεων είναι σπάνιο έως αδύνατο.

Θα τονίσω την Ειλικρίνεια ως πρωτεύον χαρακτηριστικό γιατί έκτος από την βαθιά γνώση του αντικείμενου τον υψηλό επαγγελματισμό και τα άμεσα αποτελέσματα το να είσαι ειλικρινής έχει κόστος που βαραίνει την ιδία την εταιρία. Και όμως προς τιμήν της και προς κέρδος του πελάτη υπάρχει η έλλειψη ειλικρινείας όπως είναι γνωστό στις συναλλαγές βαραίνει τον πελάτη (ως κόστος ).

Ποιος θέλει να πληρώνει παραπάνω χωρίς να γίνεται η δουλειά του, ακούγοντας μόνο ωραία λογία και υποσχέσεις ?

Πραγματικά, τα καλά λόγια για την Software Communication, γιατί μόνο τέτοια έχω, είναι αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας μας. Το υψηλού επιπέδου εταιρικό προφίλ της Software Communication δύσκολα το βρίσκεις στην αγορά.

Ευάγγελος Στρατηγάκης

CEO, N-Typo

“…δεν φοβάται να σου πει πώς αξιολογεί την ιδέα σου…”

“Αν φοβάσαι την αλήθεια ΜΗΝ συνεργαστείς με το Δημήτρη! Είναι ειλικρινής και δεν φοβάται να σου πει πώς αξιολογεί την ιδέα σου ή την επιχειρηματική προσπάθεια που πας να ξεκινήσεις στο διαδίκτυο. Αυτό δεν θα έπρεπε να αναζητούμε όλοι μας; Τουλάχιστον εγώ αυτό ήθελα και θέλω. Συνεργάτες που να μην με βλέπουν και να μην με αντιμετωπίζουν σαν κουβά με χρήματα που πρέπει να τον αδειάσουν.

Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, θα σου δώσει τα διπλάσια από αυτά που τελικά έχετε συμφωνήσει ! Και αυτό γιατί αγαπάει τόσο πολύ την δουλειά του που τα χρήματα τα βάζει σε δεύτερη προτεραιότητα. Να είσαι σίγουρος ότι θα αγαπήσει το ίδιο με εσένα το project σου και θα προσπαθήσει να το κάνει να πετύχει σαν να είναι δική του επιχειρηματική δραστηριότητα.

Έχει στήσει μια καταπληκτική ομάδα από προγραμματιστές και γραφίστες που μπορούν να υλοποιήσουν τα πιο περίεργα και πρωτότυπα projects! Όπως το δικό μας publees.com…

Μετά από την επαγγελματική μου συνεργασία με το Δημήτρη μπορώ να πω ότι δεν είναι συνεργάτης πια… έχει γίνει φίλος μου…”

Ελευθέριος Μώρος

CEO, Veke-Nuova

Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

 “…Επαγγελματισμός & Απόλυτη Ειλικρίνεια, Ο Απόλυτος Συνεργάτης Μας….”

Σας ευχαριστούμε για την συνέπεια , τον επαγγελματισμό , την απόλυτη ειλικρίνεια που έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια στην συνεργασία μας. Η ομάδα της Software Communication είναι πάντα διαθέσιμη να μας εξυπηρετήσει, να μας στηρίξει και να μας βρει λύσεις, κατέχετε τον τίτλο του συνεργάτη και όχι του προμηθευτή.

Την εμπιστοσύνη μας την κερδίσατε επάξια, δυστυχώς στον χώρο σας υπάρχουν «πολλοί» που τάζουν «πολλά» και είναι πολύ εύκολο να χάσεις χρόνο και χρήμα, είναι πολύ σημαντικό ότι δεν ανήκετε στους «πολλούς», ίσως να είστε μοναδικοί.

Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

CEO, Paraskevopoulos SA

“…Το μήπως θα γινόταν είναι κανένα πρόβλημα!…”

“Όταν για την επιχείρησή σου αναθέτεις δουλειές σε εξωτερικούς συνεργάτες πάντα έχεις το φόβο ότι πολλά από αυτά που θα σου πουν δεν πρόκειται να υλοποιηθούν για διάφορους λόγους οι οποίοι εμφανίζονται στην πορεία. Κλίμα μίζερο και φτωχό.

Αυτά μέχρι να συνεργαστείς με τη Software Communication.

Το να γνωρίζει κάποιος τη δουλειά του καλά είναι προτέρημα, το να έχει και φίλους-συνεργάτες είναι το ιδανικό σε μία τόση δύσκολη εποχή που για όλα φταίνε «πάντα οι άλλοι».

Για τον Δημήτρη το «δύσκολο»… είναι εύκολο, το «αργότερα»… είναι σήμερα, το «θα το ψάξω»… είναι το γνωρίζω και το «μήπως θα γινόταν;»… είναι κανένα πρόβλημα. Η λίστα που έχεις ετοιμάσει με τα «to do» είναι κιόλας έτοιμη. Θαύμα!

Κάνετε εξαιρετική δουλειά καθαρά και έντιμα. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία σας.”

Ευάγγελος Κουγιάς

General Director, Aspis SA

“…Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η Software Communication για εμάς…”

“Η πρώτη μας επιχειρηματική επαφή με το ηλεκτρονικό επιχειρείν στέφθηκε με αποτυχία. Εμπιστευτήκαμε το στήσιμο του e-shop μας σε μία εταιρία, η οποία ναι μεν μας έστησε ένα site ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά όπως γνωρίζει κάθε επιχειρηματίας δεν αρκεί να στήσεις ένα κατάστημα, πρέπει να μπαίνουν και πελάτες. Και να ψωνίζουν.

Αφού ξοδέψαμε πάνω από 5 μήνες (και χιλιάδες ευρώ) προσπαθώντας να προσελκύσουμε επισκέπτες στο e-shop μας, και η εταιρία που μας το έστησε ισχυριζόταν ότι τα έχουν κάνει όλα σωστά από πλευράς τους, αποφασίσαμε να τα ξηλώσουμε όλα και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτή τη φόρα, κατόπιν προτροπής ενός φίλου που είχε συνεργαστεί μαζί τους, εμπιστευτήκαμε την Software Communication. Οι άνθρωποί της είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί, σέβονται τον πελάτη, το χρόνο και τα χρήματα που επενδύει, και λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν προσπαθούν να καλοπιάσουν τον πελάτη και να του πουν αυτά που θέλει να ακούσει. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η ικανότητά τους να επιτύχουν αυτά που υπόσχονται. Γνωρίζουν όχι μόνο το τεχνικό κομμάτι του στησίματος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στο να μπει ο πελάτης στο site μας ή όχι.

Όχι μόνο μας έστησαν ένα λειτουργικό e-shop το οποίο άρχισε να έχει επισκεψιμότητα και πωλήσεις άμεσα, αλλά τους αναθέσαμε και την ηλεκτρονική προώθηση του e-shop μας μέσω διαδικτύου. Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι το αντικείμενο της εταιρίας μας είναι ιδιαίτερο, και έχοντας απογοητευτεί από την ως τότε εμπειρία μας με αντίστοιχες προσπάθειες, αρχικά ήμασταν επιφυλακτικοί για τα αποτελέσματα αυτής της απόπειρας. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν πολύ καλύτερα από οποιουδήποτε άλλου είδους διαφήμισης και προωθητικής ενέργειας στις οποίες είχαμε επενδύσει επί ένα χρόνο.

Συστήνουμε πλέον ανεπιφύλακτα σε όλους τους γνωστούς και φίλους μας να εμπιστευτούν τη Software Communication για το στήσιμο του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, ή του εταιρικού τους ιστότοπου, και την προώθηση της επιχείρησής τους μέσω διαδικτύου.

Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, από τα αποτελέσματα, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η Software Communication για εμάς.”

Χρήστος Μητσάκος

CEO, Mediterraneodeli

“…Στη δουλειά σου ξεπερνάς τα όρια για να παρουσιάσεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό…”

Ξεκινώντας το δικό μου project άρχισα να ψάχνω σιγά σιγά για κάποιον καλό να φτιάξω μία ιστοσελίδα. Μπαίνοντας στο internet να δώ τι γίνεται και να ρίξω μια ματιά, στην αναζήτηση βγήκε η ιστοσελίδα σας και βλέποντας αυτά που έχετε εκεί σκέφτηκα ότι πρέπει να είστε σοβαροί και να γνωρίζετε το αντικείμενο. Σε τέτοιου είδους συνεργασίες όμως στρατηγικής σημασίας, πάντα προσπαθώ να έχω κάποιες καλές συστάσεις για να κάνω την πρώτη επαφή. Σε μία συζήτηση που είχα με τον Ανδρέα τον Παπανικολάου τον ρώτησα εάν γνωρίζει κάποιον καλό που φτιάχνει ιστοσελίδες.

Αυτό ήταν. Μου είπε τα καλύτερα για σένα και η σιγουριά του ήταν τόσο μεγάλη που λόγω της εμπιστοσύνης που του είχα, αποφάσισα να κάνω μία συνάντηση μαζί σου. Αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή είναι ότι ένιωσα μέσα από τη συζήτηση και την αίσθηση που είχα, ότι έχω βρει αυτό που ήθελα. Αμέσως κατάλαβα ότι γνωρίζεις το αντικείμενό σου, ενδιαφέρεσαι και αγαπάς αυτό που κάνεις, και ότι μαζί σου μάλλον θα μπορώ να έχω μία σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία, κάτι που με ενδιέφερε και για μετά. Η υποστήριξη που κατάλαβα ότι θα έχω μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας για μένα επίσης. Έδειχνες ότι θα είσαι εκεί ό,τι και αν συμβεί να δώσεις τη λύση. Έτσι, όλες οι άλλες επιλογές πήγαν πίσω και ξεκινήσαμε μαζί.

Χρόνο με το χρόνο κάθε φορά που προχωρούσαμε το έργο, καταλάβαινα ότι απέναντί μου είχα κάποιον άνθρωπο και μία ομάδα που ξέρει τι κάνει και τι θέλει. Οι σχέσεις ήταν ξεκάθαρες και η συνεργασία όπως την είχα φανταστεί. Αυτό με έκανε να ανησυχώ ακόμα περισσότερο για το εάν και εγώ από την πλευρά μου είμαι εντάξει και συνεπής προς το Δημήτρη. Είναι η αίσθηση που έχει κάποιος με συνείδηση, όταν απέναντί του έχει έναν άνθρωπο που του φέρεται όπως εσύ. Από ένα σημείο και μετά είπα ότι ο Δημήτρης θα είναι ο πιστός μου συνεργάτης σε ό,τι αφορά την οποιαδήποτε κίνηση κάνω, ή θελήσω να κάνω στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Με τον επαγγελματισμό σου, τις γνώσεις σου και το ενδιαφέρον που έδειξες μου κέρδισες την εμπιστοσύνη μου. Τώρα εάν θελήσω να φτιάξω μια νέα ιστοσελίδα ξέρεις τι θα πω; Να πάω στο Δημήτρη γιατί εκεί θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Εάν δεν έχω τα χρήματα τώρα, θα πάω στο Δημήτρη και πάλι, όταν θα τα έχω. Πάντως, αλλού δεν θα πάω.

Στη δουλειά σου ξεπερνάς τα όρια για να παρουσιάσεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Έτσι θα είναι και οι σχέσεις μας από δω και πέρα, ξεχωριστές!

Γεώργιος Ευαγγέλου

CEO, Beep-beep

“…συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας δουλειά με συνέπεια χρόνου παράδοσης…”

Ανακαλύψαμε τη Software Communication το 2006 σε μια παρουσίαση που έκανε ο Δημήτρης σε ένα συνέδριο e-commerce. Εμείς τότε είχαμε αποφασίσει ότι θέλαμε να κινηθούμε επιχειρηματικά στο χώρο και ψάχναμε συνεργάτες. Μας άρεσε γιατί πήγαινε κατευθείαν “στο ψητό” και παρουσίαζε αποτελέσματα, όχι μόνο ωραίες ιδέες. No bullshit!

Mε αφορμή αυτό το συνέδριο, ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την ομάδα της Software Communication. Έχουμε δημιουργήσει μαζί τρία ηλεκτρονικά καταστήματα και πάντοτε η δουλειά πήγαινε αβίαστα. Είναι πολύ σημαντικό να μη χρειάζεται να “σπρώχνεις” το συνεργάτη σου για να σε ακολούθησει.

Όμως το σημαντικότερο, είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για αυτό που κάνουν και κυρίως νοιάζονται για το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Δεν είναι της λογικής “φτιάχνω τη σελίδα και φεύγω”. Είναι εκεί, αγωνιούν μαζί σου, προτείνουν συνεχώς νέες ιδέες για να αυξηθούν τα σημαντικά metrics και μάλιστα, αυτό που πάντα με εντυπωσίαζε, είναι ότι το κάνουν χωρίς να τους ζητηθεί. Το αποτέλεσμα είναι ότι νιώθεις ότι έχεις ένα συνέταιρο και όχι έναν υπεργολάβο. Μεγάλη ιστορία αυτό, ειδικά στα πρώτα βήματα που όλα είναι αμφίβολα, επενδύεις και δεν εισπράττεις και πάντα έχεις δεύτερες σκέψεις για τα… πάντα.

Κλείνουμε πλέον 3 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης συνεργασίας. Είμαστε απαιτητικοί από τους συνεργάτες μας και θέλουμε συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα γιατί διαφορετικά κολλάνε τα πάντα. Η ομάδα της Software Communication μας αρέσει γιατί συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας δουλειά με συνέπεια χρόνου παράδοσης. Μεγάλη ιστορία αυτό, ειδικά σε μια αγορά σαν τη δική μας που τα εμπορικά δεδομένα κινούνται με υψηλές ταχύτητες.

Μπράβο, κύριοι! Συνεχίστε να είστε “συνέταιροι” και με τον ίδιο ενθουσιασμό!

Ιωάννα Καλλιαμούτου

CEO, Pink-eswrouxa

“…Η ταχύτητα με την οποία εργάστηκε όλο το team ήταν απίστευτη…”

Με τον κύριο Σιώτο γνωριστήκαμε τον Μάιο του 2011, όταν θελήσαμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα μας.

Αμέσως κατανόησε τις ανάγκες μας και ήταν πολύ πρόθυμος να μπλέξει με την πολυπλοκότητα που παρουσίαζε το project μας. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι σε καμία από τις συζητήσεις μας δεν άκουσα την μισητή για εμένα φράση «Αυτό δεν γίνεται», ενώ αντίθετα άκουσα συμβουλές για το πώς θα γίνει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάτι που μου έδειξε ότι είναι άνθρωπος με γνώσεις και πείρα.

Από την στιγμή που έλαβε το οκ από εμάς για την έναρξη των εργασιών, η ταχύτητα με την οποία εργάστηκε όλο το team ήταν απίστευτη. Παρά τα όσα κλήθηκε να διορθώσει στην πορεία της εξέλιξης, ήταν πάντα πρόθυμος και μάλιστα πρόσθετε και πολύ περισσότερα από όσα εμείς είχαμε προβλέψει.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια συνεργασίας μου με όλο το team της Software Communication, μπορώ να πω ότι το μόνο που έχει αλλάξει στην ποιότητα των υπηρεσιών, την ταχύτητα απόκρισης και την εκτέλεση των οποιουδήποτε βαθμού δυσκολίας ανανέωση – βελτίωση τους έχω ζητήσει, είναι η ακόμα πιο άμεση εκτέλεση των εργασιών και η ίδια κορυφαία ποιότητα εργασιών.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όσα κάνει όλο το TEAM καθημερινώς για την εταιρεία μου, ενώ σίγουρα είναι η πρώτη εταιρεία που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω τη φράση “Θέλω να φτιάξω ένα site, ξέρεις κανέναν;”

Δημήτριος Μποζιονέλος

President, Σύλλογος Taxi Άργους

“…η ταχύτητα παράδοσης του καταστήματός μου ήταν απίστευτη…”

“Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό για το αν θα πρέπει να μπω στο χώρο του internet και να ξεκινήσω ένα on-line κατάστημα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν δεν έχεις έναν άνθρωπο σαν το Δημήτρη, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ίσως είναι και ένας λόγος να μην ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου.

Ο Δημήτρης με βοήθησε και με συμβούλεψε για το τι πρέπει να κάνω ώστε να έχω την επιτυχία που προσδοκώ, και συνεχίζει να μου προσφέρει τη βοήθειά του όποτε τη ζητήσω.

Για τη δουλειά του τα λόγια περισσεύουν. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πρέπει να σημειώσω ότι η ταχύτητα παράδοσης του καταστήματός μου ήταν απίστευτη, κάτι πολύ σημαντικό για επαγγελματίες σαν εμένα.”

Σε ευχαριστώ Δημήτρη.

Αθανάσιος Οικονόμου

CEO, Lonshophellas

“…Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, με ενθουσιασμό και πίστη στις ικανότητές του…”

“Όταν αποφάσισα ότι δε θα «εξαφανιζόμουν» και εγώ όπως οι δεινόσαυροι που δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες του κόσμου τους, κατάλαβα πως έπρεπε να ενστερνιστώ τον «κόσμο του internet». Άλλωστε πολλές από τις δραστηριότητές μου τις κάνω πια σε αυτόν τον κόσμο!

Τότε γνώρισα τον Δημήτρη! Μεγάλος Δάσκαλος! Με υπομονή! Με βοήθησε να νιώσω τι έπρεπε να κάνω και πώς να στήσω την παρουσία μου στον κυβερνοχώρο! Βήμα-βήμα και με πολύ μεράκι και γνώση του αντικειμένου, ο Δημήτρης και η ομάδα του μου έδωσαν τελικά ύπαρξη στον νέο κόσμο που μας ανοίγεται διάπλατα και είναι γεμάτος ευκαιρίες για κέρδος!

Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, με ενθουσιασμό και πίστη στις ικανότητές του. Πρέπει όμως να προσθέσω πως ήδη έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και σημαντική αύξηση της επιχειρηματικής μας δράσης!”

Νικόλαος Παναρίτης

General Manager, Grimani