Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Software Communication για το λιανεμπόριο και την μαζική εστίαση είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιχείρησης και των απαιτήσεων τόσο ενός σύγχρονου καταστήματος λιανικής όσο και ενός εστιατορίου.

Στο σύνολο τους οι ολοκληρωμένες λύσεις της Software Communication περιλαμβάνουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικής κατασκευής για χρήση και στις πιο αντίξοες συνθήκες και επιπλέον οι λύσεις μας είναι βασισμένες στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας ενώ μπορούν και να συνδυαστούν με ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης Εντατικής Λιανικής και Εστίασης.

Σχεδιασμένες να καλύπτουν τις αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου πελάτη οι λύσεις Software Communication για την Εντατική Λιανική και την Εστίαση είναι οι πιο πλήρεις και ευέλικτες εφαρμογές για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο στον χώρο της Εστίασης (Εστιατόριο, Fast Food, Café, Bar, Club, Pizza Delivery) όσο και στον κλάδο του λιανικού εμπορίου (Super Markets, Mini markets, Cosmetics, Consumer Electronics).

Είτε τα αυτόνομα ταμειακά συστήματα καθώς και τα POS τερματικά και περιφερειακά συνδυάζουν την λειτουργικότητα του γραφικού περιβάλλοντος, με την ταχύτητα και την ευχρηστία του πληκτρολογίου στην ένταση εργασίας. Επιπρόσθετα, προσφέρουν αξιοπιστία και ταχύτητα για την επεξεργασία των δεδομένων ενώ διευκολύνουν την αμεσότητα των πολυμέσων στην ανθρώπινη αντίληψη. Έτσι η διαχείριση των περισσοτέρων εργασιών πραγματοποιείται πλέον με απλούς χειρισμούς στην οθόνη ενός Touch screen POS τερματικού.

Η γνωριμία με τις ανάγκες του πελάτη, ο έλεγχος του στοκ στο κατάστημα, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και ο έλεγχος του ταμία είναι οι βασικοί λόγοι που οδηγούν τις περισσότερες αλυσίδες λιανεμπορίου να μηχανοργανώνουν τα ταμεία τους, χρησιμοποιώντας τις προτάσεις της Software Communication η οποία μπορεί και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από μια τυπική ταμειακή μηχανή.

Διαθέτουμε συνεργασίες μεγάλες εταιρείες ταμειακών συστημάτων και μπορούμε να σας διαθέσουμε τεράστια γκάμα προϊόντων κορυφαίων κατασκευαστών όπως αναφέρουμε ενδεικτικά:

triangle-10px  Fasy

triangle-10px  DPS

triangle-10px  Delmac

triangle-10px  Posiflex

triangle-10px  ICS

triangle-10px  CHD

triangle-10px  Custom

triangle-10px  LabWare

triangle-10px  Flytech

triangle-10px  Toshiba

triangle-10px  Hitec

triangle-10px  Algobox

triangle-10px  Proline

triangle-10px  Synthex