Επιοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Αφού δημιουργήσατε μια αξιοπρεπή ιστοσελίδα που προωθεί αποτελεσματικά την επιχείρησή σας στο Internet, το ζητούμενο είναι πλέον η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών.

Καθημερινά, ένας σημαντικός αριθμός χρηστών χρησιμοποιεί τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (google, bing) για να ανακαλύψει τις πληροφορίες που αναζητά στο Internet. Είναι επιθυμητό, η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στα αποτελέσματα της αναζήτησης, όταν ένας χρήστης πληκτρολογεί λέξεις – κλειδιά που έχουν σχέση με το βασικό αντικείμενο της επιχείρησής σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρετε, θα σας βρουν και θα σας επισκεφθούν.

Ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολο να εμφανιστεί μία ιστοσελίδα σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν έναν περίπλοκο αλγόριθμο για να κατατάξουν τα sites στις λίστες των αποτελεσμάτων τους. Ο αλγόριθμος αυτός λαμβάνει υπόψη τόσο τα περιεχόμενα του ιστοχώρου όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Οι ενέργειες που πραγματοποιούνται από έμπειρους τεχνικούς για τη βελτίωση της θέσης εμφάνισης ενός site στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης αποτελούν τη λεγόμενη “Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης” ή Search Engine Optimization ή αλλιώς SEO.

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει ότι το Search Engine Optimization αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός site, εξίσου σημαντικό με την εμφάνιση και τις λειτουργίες τους. Έτσι έχει επενδύσει στην έρευνα και την κατάρτιση των στελεχών της σχετικά αυτόν τον τομέα.

Όλα τα site της εταιρείας μας σχεδιάζονται και αναπτύσσονται με ενσωματωμένο κώδικα για SEO σε ένα βασικό επίπεδο λειτουργιών. Επιπλέον, μπορούμε να προβούμε σε επιπρόσθετες ενέργειες που θα βελτιώσουν την εμφάνιση του ιστοχώρου σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα από τέτοιες πηγές. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν ανάλυση του περιεχομένου του site, έρευνα του ανταγωνισμού στις επιθυμητές λέξεις – κλειδιά και κατάλληλη βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Επίσης, καταχώρηση του site σε online θεματικούς καταλόγους με περιεχόμενο που σχετίζεται με το αντικείμενο της ιστοσελίδας.

triangle-10px  Οι υπηρεσίες SEO που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

triangle-10px  Βελτιστοποίηση στον Τίτλο κάθε σελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος (title tag).

triangle-10px  Βελτιστοποίηση στην Περιγραφή Σελίδας (description tag) καθώς και στα Meta keywords.

triangle-10px  Δημιουργία φιλικών URLs (short urls or friendly urls).

triangle-10px  Χρήση sitemap.xml, robots.txt και λειτουργική πλοήγηση σελίδων (page navigation).

triangle-10px  Χρήση κατάλληλων επικεφαλίδων περιεχομένου (heading tags).

triangle-10px  Περιγραφικό κείμενο σε εικόνες και video.

triangle-10px  Καταχώρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος σε επιλεγμένους διαδικτυακούς καταλόγους.

triangle-10px  Βαθμολόγηση – Αξιολόγηση του site με πρότυπα εργαλεία πριν και μετά τη βελτιστοποίηση.