Οι εφαρμογές Soft1, χάρη στην εµπνευσµένη σχεδίασή τους, δημιουργούν ένα περιβάλλον
εργασίας µε αφοπλιστική απλότητα και αποτελούν
τη σίγουρη βάση
για συνεχή ανάπτυξη και επιχειρησιακή καινοτομία.

Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει την παραγωγικότητα της.

Η μηχανογράφηση της επιχείρησης βρίσκεται στην καρδιά της λειτουργίας της! Και φυσικά, το ERP είναι το σημείο που τα πάντα συναντιούνται. Πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες, υπάλληλοί, εξοπλισμός, υπηρεσίες και προϊόντα… όλα καταλήγουν εκεί!

Το SoftOne ERP αποτελεί την ιδανική λύση μηχανογράφησης, συγκεντρώνοντας όλες τις λειτουργίες σε ένα σύστημα. Με ενότητες που καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες, ενσωματωμένες δυνατότητες CRM, αλλά και ισχυρά εργαλεία Reporting και Business Intelligence, το SoftOne ERP αποτελεί τη σίγουρη βάση για συνεχή ανάπτυξη και επιχειρησιακή καινοτομία.

Το SoftOne ERP προσφέρει στην επιχείρησή σας, αυτό ακριβώς που χρειάζεται: Οργάνωση, αυτοματοποίηση, μείωση κόστους και άμεση πληροφόρηση. Δίνει στους ανθρώπους σας τα εργαλεία που χρειάζονται για να διαχειριστούν αποτελεσματικά όλες τις δραστηριότητες τους, από την οικονομική διαχείριση, τις πωλήσεις και την εφοδιαστική αλυσίδα, μέχρι την παραγωγή και τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες σας.

Με εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητα εύκολης προσαρμογής των λειτουργιών στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, το SoftOne ERP είναι εύκολο και απλό στη χρήση του. Παρέχει στα στελέχη σας, σε πραγματικό χρόνο, όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα που θα τους βοηθήσουν να λάβουν τις καλύτερες αποφάσεις και να διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά τις καθημερινές τους εργασίες.

Δείτε Τις Εκδόσεις Του SoftOne ERP

ERP Για Μικρές Επιχειρήσεις

ERP Για Μικρές Επιχειρήσεις

ERP Για Μεσσαίες Επιχειρήσεις

ERP Για Μεσσαίες Επιχειρήσεις

ERP Για Μεγάλες Επιχειρήσεις

ERP Για Μεγάλες Επιχειρήσεις

Φτιάξτε Το Δικό Σας Soft1

Φτιάξτε Το Δικό Σας Soft1

Η σύγχρονη επιχείρηση απαιτεί τη χρήση νέων τεχνολογιών που έχουν ως στόχο την εύκολη, άμεση και πιο αποτελεσματική πρόσβαση στα δεδομένα μίας επιχείρησης. Για το λόγο αυτό υπάρχουν τα προϊόντα ERP on the Cloud και οι νέες Web & Mobile εφαρμογές για τη χρήση της εφαρμογής από το tablet και από τη smartphone συσκευή σας.

Δείτε Τις Εκδόσεις Του SoftOne CLOUD ERP

ERP Για Μικρές Επιχειρήσεις

Soft1 Cloud ERP Prime

ERP Για Μεσσαίες Επιχειρήσεις

Soft1 Cloud ERP ValuePlus

ERP Για Μεγάλες Επιχειρήσεις

Soft1 Cloud ERP Global