Πληροφορίες
triangle-10px Έντυπο Προϊόντος

Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

To καλύτερο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης τώρα απόλυτα προσιτό σε κάθε επιχείρηση!

Με τη λύση Rent a WinEra, η οργάνωση της επιχείρησής σας στοιχίζει λιγότερο από €1 την ημέρα. Η Data Communication, κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης στην παρούσα οικονομική συγκυρία, προσφέρει τη δυνατότητα μίσθωσης του λογισμικού WinEra, του προγράμματος εμπορικής διαχείρισης που εμπιστεύονται ήδη σήμερα χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, για όσο καιρό επιθυμεί να κάνει χρήση η επιχείρηση, με κόστος χαμηλότερο από €1 την ημέρα.

Η λύση Rent a WinEra, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή το WinEra, λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων που προσφέρει στον επιχειρηματία ένα αξιόπιστο ολοκληρωμένο, ευέλικτο και αποτελεσματικό πληροφοριακό σύστημα, παρέχοντάς του τα κατάλληλα εφόδια για να ενισχύσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής του και να εξασφαλίσει την επιτυχία της.

To μοντέλο μίσθωσης λογισμικού Rent a WinEra απευθύνεται στον επιχειρηματία που γνωρίζει τις ανάγκες οργάνωσης της επιχείρησής του και επιθυμεί μια σύγχρονη και καταξιωμένη στην αγορά λύση λογισμικού αλλά ταυτόχρονα δεν διαθέτει τους αναγκαίους πόρους για να επενδύσει στην αγορά του λογισμικού.

Μοντέλο Μίσθωσης Λογισμικού: Rent a WinEra

Με τη λύση Rent a WinEra η επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει σύγχρονη μηχανοργάνωση μισθώνοντας τη χρήση του λογισμικού για χρονικό διάστημα ενός έτους τουλάχιστον με κόστος χαμηλότερο από 1 € την ημέρα και πολλά πλεονεκτήματα:

triangle-10px  Εγκατάσταση του λογισμικού στην έδρα της επιχείρησης. Σε αντίθεση με το μοντέλο SaaS (όπου η εγκατάσταση γίνεται σε απομακρυσμένο server και το λογισμικό λειτουργεί μέσω του διαδικτύου), η λύση Rent a WinEra προσφέρει σε όσους δεν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους μέσω του Internet, τη σιγουριά της εγκατάστασης και λειτουργίας του λογισμικού στην έδρα της επιχείρησής τους, στον δικό τους server.

triangle-10px  Χρησιμοποίηση του λογισμικού για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατά την επιθυμία του πελάτη. Το χρονικό διάστημα μίσθωσης ορίζεται σε πολλαπλάσια του έτους και δεν μπορεί να είναι μικρότερο από ένα έτος. Μετά το πέρας της περιόδου μίσθωσης και εφ’οσον ο πελάτης επιθυμεί, μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το λογισμικό συνάπτοντας νέα σύμβαση ορισμένου χρόνου.

triangle-10px  Παραλαβή των νέων εκδόσεων χωρίς επιβάρυνση κόστους. Το τίμημα μίσθωσης περιλαμβάνει την ενημέρωση του λογισμικού με τις νέες εκδόσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης.

triangle-10px  Δυνατότητα να κρατήσει ο πελάτης το λογισμικό και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτό εφόσον αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο ενοικίασης. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης μπορεί να κρατήσει το λογισμικό αλλά δεν θα του επιτρέπεται να κάνει νέες κινήσεις (έκδοση τιμολογίων και καταχώρηση κινήσεων λογιστικής).

triangle-10px  Δυνατότητα αναβάθμισης από λύση μίσθωσης Rent a WinEra σε λύση WinEra με παροχή δικαιώματος χρήσης του λογισμικού αορίστου χρόνου. Ο πελάτης μπορεί, όποτε θελήσει, να αναβαθμίσει καταβάλλοντας το κόστος της εφαρμογής και του ετήσιου συμβολαίου συντήρησης του WinEra μειωμένο κατά την υπολειπόμενη αξία μίσθωσης της λύσης Rent a WinEra (και τυχόν συμβολαίου τηλεφωνικής υποστήριξης) υπολογιζόμενης για το χρονικό διάστημα από τη στιγμή της αναβάθμισης έως την ημερομηνία λήξης των σχετικών συμβολαίων.

Η δυνατότητα μίσθωσης Rent a WinEra προσφέρεται για τα συστήματα WinEra Standard και WinEra Essential καθώς και για τις πρόσθετες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σε κάθε σύστημα.

Το μοντέλο μίσθωσης λογισμικού Rent a Winera δεν περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών από τη Data Communication ή το δίκτυο των, κατά τόπους, συνεργατών της. Οι υπηρεσίες εγκατάστασης – παραμετροποίησης καθώς και παροχής τηλεφωνικής ή on site τεχνικής υποστήριξης προσφέρονται με ειδική χρέωση κατόπιν συνεννόησης με τον ενδιαφερόμενο πελάτη.