Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Το λογισμικό σε μια επιχείρηση είναι κρίσιμης σημασίας για την ίδια. Τη βοηθά να «τρέξει» πιο γρήγορα, να απλουστεύσει τις διαδικασίες της, να έχει έναν πλήρη και πλούσιο έλεγχο αλλά και να γίνει ακόμα πιο παραγωγική. Πολλές επιχειρήσεις δεν είναι σε θέση να πληρώσουν για ένα τέτοιο λογισμικό που θα τους επιτρέψει να αναπτυχθούν και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων γνωρίζουν ότι υπάρχει λογισμικό που καλύπτει ακριβώς τις επιχειρηματικές τους ανάγκες, αλλά αδυνατούν να πληρώσουν το αυξανόμενο κόστος του.

Με την υπηρεσία leasing software της CyberArts, οι επιχειρηματίες μπορούν να υπερνικήσουν την πρόκληση που φτάνει μπροστά τους δίνοντας το κεφάλαιο που χρειάζονται για να αποκτήσουν το λογισμικό που απαιτείται για να επιτρέψει στην επιχείρηση τους να αναπτυχθεί. Η υπηρεσία Leasing Software βοηθά εκατοντάδες επιχειρήσεις να αποκτήσουν λογισμικό χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσουν ένα μεγάλο μέρος από το κεφάλαιο τους.

Αυτές οι εταιρείες μισθώνουν λογισμικό, επειδή η μίσθωση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους τύπους χρηματοδότησης λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων της σταθερότητας της ταμειακής ροής της επιχείρησης, ευέλικτους όρους πληρωμής, την καλύτερη διαχείριση των κεφαλαίων κλπ. Η CyberArts έδωσε λύσεις leasing software με σκοπό να επιτρέψει χιλιάδες επιχειρήσεις να μισθώνουν λογισμικού που χρειάζονται για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους να λειτουργούν αποδοτικά.

Πιο αναλυτικά, ο πελάτης – επιχείρηση – μπορεί να αποκτήσει το πακέτο εφαρμογών που τον ενδιαφέρει νοικιάζοντας το για κάποιο χρονικό διάστημα, το πολύ για 3 χρόνια, στο πέρας του οποίου γίνεται δικό του. Ουσιαστικά το κόστος της εφαρμογής, το οποίο ο πελάτης καλούταν να πληρώσει για να αποκτήσει την εφαρμογή, τώρα μπορεί να επιμεριστεί σε μηνιαίες δόσεις.

Πλεονεκτήματα

Ο πελάτης μπορεί να αγοράσει την εφαρμογή χωρίς να έχει στη διάθεση του άμεσα όλο το ύψος του ποσού. H αποπληρωμή ενσωματώνεται πλέον στα πάγια μηνιαία έξοδα της επιχείρησης και όχι σε κάποιο μεγάλο κεφάλαιο επένδυσης.

Από τη 1η στιγμή ο πελάτης κάνει χρήση της εφαρμογής όπως θα έκανε εάν την αγόραζε από την αρχή. Ο πελάτης δε χρειάζεται να αισθάνεται ότι «νοικιάζει» κάτι και ότι δεν του ανήκει γιατί πολύ απλά, μετά το πέρας της τριετίας το ποσό αναγκαστικά εξοφλείται και η εφαρμογή γίνεται και επίσημα δικιά του.

Όλα τα πακέτα proXess διατίθενται με τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πλήρως για την υπηρεσία leasing software.