Πληροφορίες
triangle-10px Έντυπο Προϊόντος

Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Το proXess B.I.S είναι το 1ο ελληνικό εργαλείο «παραγωγής» αναφορών από δεδομένα τα οποία αντλούνται μέσα από εφαρμογές ERP. Αρχικά το Business Intelligence είναι ένας γενικός όρος που αναφέρεται σε μια σειρά δραστηριοτήτων που μια εταιρεία μπορεί να αναλάβει για να συγκεντρώσει πληροφορίες για την αγορά ή τους ανταγωνιστές της.

Κάποιοι τομείς που περιλαμβάνονται συχνά κάτω από τον τίτλο της επιχειρηματικής ευφυΐας είναι οι εξής: ανάλυση του ανταγωνισμού, την ανάλυση της αγοράς, και την ανάλυση της βιομηχανίας.

Τα εργαλεία Business Intelligence είναι προγράμματα λογισμικού που χρησιμοποιούνται για την ολοκλήρωση λεπτομερούς ανάλυσης όλων αυτών των δεδομένων.

Η επιλογή του σωστού προϊόντος επιχειρηματικής ευφυΐας μπορεί να βοηθήσει στους διαχειριστές να πάρουν έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Δυνατότητες

triangle-10px  Δεν απαιτεί επιπλέον παραμετροποίηση από τους χρήστες αφού συνδέεται αυτόματα με τη βάση δεδομένων και τους πίνακες του ERP.

triangle-10px  Διαχειρίζεται πολλές βάσεις δεδομένων.

triangle-10px  Διαθέτει αναφορές λίστας για όλους τους τομείς της επιχείρησης (πωλήσεις, αγορές, προϊόντα, πελάτες κλπ).

triangle-10px  Διαθέτει αναφορές 3D OLAP Cubes.

triangle-10px  Εμφανίζει γραφήματα στις 3D αναφορές & συγκρίσεις στοιχείων (ποσοστά %).

triangle-10px  Δυνατότητα drill down (εμφάνιση λεπτομεριών) στις αναφορές Olap Cubes.

triangle-10px  Διαθέτει πλειάδα πεδίων προς εμφάνιση (πεδία της κάθε εφαρμογής που συνδέεται).

triangle-10px  Δυνατότητα αποθήκευσης αναφορών.

triangle-10px  Εύκολη διαχείριση των αποθηκευμένων αναφορών.

triangle-10px  Δημιουργία ομάδων αποθηκευμένων αναφορών.

triangle-10px  Δημιουργία δέντρου με τις αποθηκευμένες αναφορές για πιο εύκολη αναζήτηση και σωστή οργάνωση.

triangle-10px  Δυνατότητα προσθήκης συντομεύσεων στην επιφάνεια εργασίας της εφαρμογής από λειτουργίες που χρησιμοποιούμε συχνά.

Σε Τι Μπορεί Να Με Βοηθήσει Ένα Τέτοιο Εργαλείο? 

Επειδή στην αγορά υπάρχει έλλειψη καλών και αξιόπιστων συστημάτων πληροφόρησης, ο επιχειρηματίας για να μπορέσει να έχει μια σαφή εικόνα της εταιρίας του, να έχει στα χέρια του τον πλήρη έλεγχο όλων των τομέων της αλλά και να μπορεί να παίρνει σωστές και γρήγορες αποφάσεις θα πρέπει να έχει στα χέρια του ένα αξιόπιστο εργαλείο που θα κάνει ακριβώς τη δουλεία της σωστής πληροφόρησης.

Το proXess B.I.S είναι ένα εργαλείο όπου συνδέεται αυτόματα με τη βάση δεδομένων της επιχείρησης και παρουσιάζει σε εύκολη μορφή τα δεδομένα αυτά. Μπορεί η επιχείρηση να δει στατιστικά για τις πωλήσεις, για τις αγορές, ημερολόγια κινήσεων, γραφήματα, πωλήσεις και αγορές προϊόντων, τζίροι πελατών, συγκριτικά με προηγούμενες περιόδους (μήνας, έτος, βδομάδας, στο σύνολο ή σε κάθε τιμή.

Έτσι λοιπόν η επιχείρηση μπορεί να παίρνει σημαντικές αποφάσεις εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζονται πολλές ώρες εκπαίδευσης ή ξένα εργαλεία με μεγάλο κόστος παραμετροποίησης.

Ανακαλύψτε Τις Δυνατότητες Του

Το proXess Bis το μόνο που «απαιτεί» από τον χρήστη είναι η διάθεση του για να «παίξει» με τις δυνατότητες του!

Εύκολη αναζήτηση, γρήγορη εισαγωγή φίλτρων, πολλά διαθέσιμα πεδία προς εμφάνιση, αποθήκευση των αναφορών, έξυπνη ομαδοποίηση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά το που το κάνουν πρωτοπόρο στην αγορά.

Το proXess B.I.S για να δουλέψει χρειάζεται μόνο τη δήλωση της βάσης από την οποία θα αντλήσει τα δεδομένα … όλα τα υπόλοιπα τα έχει φροντίσει η CyberArts.

Ο χρήστης ανοίγοντας το proXess B.I.S μπορεί να δει κατευθείαν τα πεδία της βάσης του, ανάλογα με τον τομέα στον οποίο ανήκουν (πωλήσεις, αγορές, πελάτες, προϊόντα κλπ). Στην συνέχεια μπορεί να ξεκινήσει να «σχεδιάζει»  τις αναφορές του έτσι ακριβώς όπως τις θέλει!

Όλες οι αναφορές «σχεδιάζονται» εύκολα από τον χρήστη (τι πεδία θα εμφανιστούν, με ποια σειρά, αν θα υπάρχει ομαδοποίηση ή όχι, ποιες κινήσεις θα εμφανιστούν και ποιες όχι κλπ) για να μπορεί να τις «διαβάζει» και να τις καταλαβαίνει πλήρως
 

Το εργαλείο proXess B.I.S  διαθέτει εκτός από τις απλές αναφορές (λίστες) και αναφορές 3D (OLAP reports). Μέσα από αυτή τη μεγάλη γκάμα αναφορών μπορεί να πληροφορηθεί για όλα τους τομείς της επιχείρησης, πωλήσεις, αγορές, πελάτες, προμηθευτές, προϊόντα κλπ.