Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Διαγνώνοντας την ανάγκη της αγοράς για ένα σοβαρό και ευέλικτο πρόγραμμα διαχείρισης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης σας παρουσιάζουμε το proXess Γεύσις. Η πολυετή εμπειρία της πάνω σε θέματα μηχανογράφησης σε συνδυασμό με τη σημαντική τεχνογνωσία των συνεργατών μας, έχουν αναπτύξει ένα σύγχρονο εργαλείο το οποίο και αποτελεί την ιδανικότερη λύση για όσους επιχειρηματίες επιθυμούν να αναβαθμίσουν την επιχείρηση τους.

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης οποιασδήποτε μορφής όπως εστιατόρια & καφετέριες, μπαρ & κέντρα Διασκέδασης, πιτσαρίες, ταβέρνες & ψησταριές, Delivery, κλπ. Καλύπτει μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων, από μικρές αυτόνομες επιχειρήσεις έως μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων με ή χωρίς ενημέρωση.

Διαχειρίζεται διαδικασίες και ανάγκες τέτοιων επιχειρήσεων έχοντας φυσικά από πίσω (back office) το μεγάλο χαρτί το proXess ERP! Παρέχεται λοιπόν στη επιχείρηση η δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης μηχανογραφικής λύσης, Εμπορική & Λογιστική διαχείριση, ενώ διαθέτει ευελιξία ώστε να το καθιστά ιδανικό στο να προσαρμόζεται πλήρως στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Χαρακτηριστικά & Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Ευχρηστία Στη Χρήση

Το proXess Γεύσις είναι μια εφαρμογή σχεδιασμένη για να προσφέρει στον χρήση τη δυνατότητα να διαχειρίζεται με ευκολία όλες τις διαδικασίες της επιχείρησης. Με γνώμονα αυτό και παράλληλα με τη χρήση εργαλείων και μέσων σύγχρονης τεχνολογίας προσφέρει τη δυνατότητα να εκτελούνται όλες οι απαραίτητες καθημερινές εργασίες της επιχείρησης με ευκολία και άνεση. Επιπλέον δεν απαιτείται ιδιαίτερη εμπειρία και γνώση από τον χειριστή και για αυτό μέσα σε λίγα λεπτά κάθε σερβιτόρος το χρησιμοποιεί με άνεση και σιγουριά.

Ασφάλεια

Διαγράφοντας μια σοβαρή και πολυετή εμπειρία στο χώρο η CyberArts είναι από τις λίγες εταιρίες στο χώρο που μπορεί να εμπνεύσει την ασφάλεια για τη χρήση των εφαρμογών της. Μέσα από συστήματα και διαδικασίες οι χρήστες μπορούν να νιώθουν σιγουριά για τον έλεγχο της επιχείρησης τους.

Ευελιξία

Επειδή κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έχει ποικίλες ανάγκες το proXess Γεύσις είναι σε θέση να «προσαρμόζεται» ανάλογα με τις συνθήκες ώστε να καλύψει όλο τον κύκλο των εργασιών μιας επιχείρησης εστίασης. Διαθέτει πολλαπλούς παραμέτρους οι οποίοι μπορούν να ενεργοποιηθούν και σημαντικά υποσυστήματα ανοιχτά και διαθέσιμα οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που «χωράει» σε κάθε επιχείρηση.

Πληροφόρηση

Μέσα από ένα πλήθος αναφορών ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις διαδικασίες και στάδια της επιχείρησης. Τα στατιστικά αποτελέσματα που μπορεί να του προσφέρει θα τον κάνουν να νιώσει κυριολεκτικά πλήρως ενημερωμένο για το είδος της πληροφόρησης που μπορεί και του παρέχει η εφαρμογή.

Έλεγχος

Πληροφορίες, όπως η ώρα και ο χειριστής που άνοιξε μια παραγγελία, η ώρα εισαγωγής κάθε είδους, επιστροφές και ακυρώσεις, ώρες έκδοσης αποδείξεων κλπ είναι στη διάθεση των πιο ειδικευμένων χρηστών οι οποίοι είναι και σε θέση να ελέγχουν την επιχείρηση και να παίρνουν αποφάσεις.

ProXess - Γεύσις Ενδεικτική Χρήση

Δυνατότητες

Το proXess Γεύσις εγκαθίσταται σε κάποιον server (Η/Υ ή POS) και σε τερματικά clients (Η/Υ ή POS ή POCKET PC) τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με ενσύρματο ή/και ασύρματο δίκτυο. Οι εφαρμογές επίσης υποστηρίζουν διάφορα εξειδικευμένα περιφερειακά και ταμειακά συστήματα για την ολοκλήρωση του σκοπού τους.

Διαχείριση Τραπεζιών

Το proXess Γεύσις έχει φτιαχτεί για να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να σχεδιάσουν μόνοι τους τα τραπέζια στον χώρο του καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο το interface του χρήστη μεταμορφώνεται αμέσως σε μικρογραφία του καταστήματος (σε όλους τους χώρους – βεράντα, σάλα, πακέτο) και οι χρήστες μπορούν να δουλέψουν με ευκολία, ταχύτητα και χωρίς μπερδέματα.

Οι καταστάσεις των τραπεζιών (χρώματα) δίνουν στο χρήστη την εικόνα του μαγαζιού και των παραγγελιών (άδεια & κατειλημμένα τραπέζια, στάδια παραγγελίας, εισπράξεις κλπ).

Κάθε σερβιτόρος κάνει εισαγωγή στο σύστημά με το δικό του κωδικό, για να γίνεται και ο έλεγχος των κινήσεων του, και καταχωρεί τις παραγγελίες του στα τραπέζια. Οι παραγγελίες «αποστέλλονται» στην κουζίνα με εντολή του σερβιτόρου. Στην κουζίνα οι παραγγελίες εκτυπώνονται σε ειδικό εκτυπωτή με ότι πληροφορίες χρειάζονται για τη παρασκευή τους. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν πολλές κουζίνες ή διαφορετικά μέρη παρασκευής, οι εκτυπώσεις των ειδών μπορούν να γίνουν με κριτήριο του τι θα εκτυπωθεί που, πχ οι καφέδες θα εκτυπωθούν στο μπαρ και τα πιάτα πίσω στη κουζίνα. Αφού ετοιμαστεί ο σερβιτόρος καλείται να παραδώσει τη παραγγελία, εκτυπώνοντας και την απόδειξη ή το τιμολόγιο ανάλογα με αυτό που επιθυμεί ο πελάτης. Ο σερβιτόρος μπορεί να κόψει την απόδειξη οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί και για όσα είδη επιθυμεί.

Αφού παραδώσει ο σερβιτόρος τη παραγγελία και εφόσον επιθυμεί ο πελάτης μπορεί να προχωρήσει στην είσπραξη του ποσού για τα είδη που θέλει. Μπορεί να κάνει μερική είσπραξη, να πληρωθεί δηλαδή για κάποια είδη αλλά το τραπέζι θα είναι ξανά διαθέσιμο (πράσινο) εφόσον εισπράξει και το τελευταίο είδος.

Μπορεί να πραγματοποιήσει συνένωση τραπεζιών και μεταφορά τραπεζιού αλλά και με ένα κουμπί «Πληροφορίες» να δει όλα τα στοιχεία του τραπεζιού.

Delivery

Το delivery μια επιχείρησης είναι ένα σημαντικό κομμάτι των πωλήσεων της το οποίο είναι και συνήθως κερδοφόρο. Οι επιχειρήσεις λόγω του ότι δεν έχουν άμεση επαφή με τον πελάτη θέλουν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στο προϊόν τους τόσο και στην εξυπηρέτηση των πελατών. Εδώ ακριβώς έρχεται proXess Γεύσις delivery για να τους λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και δημιουργώντας ισχυρές συνεργασίες με σημαντικές εταιρίες στο χώρο έχει σχεδιαστεί το proXess Γεύσις delivery και παρέχει στους επιχειρηματίες τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο delivery χώρων εστίασης.

  • Αναγνώριση κλήσης με αυτόματη εύρεση του πελάτη που καλεί και σε περίπτωση που είναι η πρώτη φορά που κάλεσε ανοίγει η καρτέλα για εισαγωγή στων στοιχείων του.
  • Άμεση και γρήγορη καταχώριση της παραγγελίας του πελάτη με τις τιμές του delivery, διαχείριση εκπτωτικών κουπονιών και σύνδεση με υποσύστημα loyalty (bonus card πελατών).
  • Πλήρη εικόνα των χρόνων προετοιμασίας, αποστολής και παράδοσης των παραγγελιών μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον ακόμα και σε οθόνες αφής και POS, με καταγραφή της ώρας, του οδηγού και διαφορετικό χρώμα ανάλογα με τη κατάσταση για να γίνεται με μια ματιά κατανοητό το αποτέλεσμα.

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Η ασύρματη παραγγελιοληψία γίνεται με τη χρήση συσκευών (φορητά τερματικά) και μέσω εύχρηστου περιβάλλοντος ώστε ο χρήστης να μπορεί να κάνει τη δουλεία του με ευκολία και ταχύτητα χωρίς να γίνονται λάθη. Υπάρχει έλεγχος στα τραπέζια ώστε να μη μπορεί κάποιος να ανοίξει κάποιο τραπέζι το οποίο έχει ήδη ανοιχτεί. Φυσικά η διαχείριση των τραπεζιών μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε τερματικό (φορητό ή pos-μάρκα) και ταυτόχρονα γίνεται ενημέρωση και στα υπόλοιπα. Όλες οι ενέργειες γίνονται από χρήστης που έχουν καθορισμένα δικαιώματα.

Η ασύρματη παραγγελιοληψία δίνει στην επιχείρηση τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να φαίνεται αλλά και να είναι εκσυγχρονισμένη, να προσφέρει στου πελάτες υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και να μειώνει το χρόνο των σερβιτόρων στη διαδικασία της παραγγελίας.

Βάρδιες

Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης που έχει τα κατάλληλα δικαιώματα, μπορεί να διαχειριστεί τις βάρδιες των υπαλλήλων (σερβιτόρων και οδηγών). Μπορεί να επεξεργαστεί τις βάρδιες όλων των υπαλλήλων αλλά και μόνο αυτών που είναι σε βάρδια ή μόνο αυτών που δεν είναι. Δηλώνεται το αρχικό ταμείου του υπαλλήλου ώστε να υπάρχει έλεγχος με το τελικό που θα παραδώσει στο τέλος της βάρδιας του. Στις παραγγελίες φαίνονται οι υπάλληλοι που τους έχουμε ανοίξει τη βάρδια.

Για κάποιον υπάλληλο που είναι σε βάρδια μπορούμε να δούμε με μια ματιά τον αριθμό των παραγγελιών του, το αρχικό ταμείο που δηλώσαμε, τα έσοδα των παραγγελιών και το τελικό παραδοθέν ταμείο. Σε χρονική στιγμή που επιθυμούμε τερματίζουμε τη βάρδια του υπάλληλου ο οποίος από εκεί και πέρα είναι εκτός βάρδιας και δεν εμφανίζεται στις παραγγελίες.

Στην εφαρμογή μπορούν να καταχωρηθούν τα πλήρη στοιχεία του υπαλλήλου και την ιδιότητα του, σερβιτόρος, οδηγός, πωλητής αλλά και τα δικαιώματα του (απλός χρήστης, administrator).

Διαχείριση ειδών

Μέσα από απλές φόρμες, ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί τη μορφή των κουμπιών για τα είδη του (βασικές κατηγορίες, extras). Αυτό μπορεί να το κάνει τη πρώτη φόρα αλλά και όσες φόρες επιθυμεί (αλλαγή μενού).

Αφού ανοιχτούν, ο χρήστης αποφασίζει για την εμφάνιση τους στα τερματικά, δημιουργεί κατηγορίες στις οποίες ανήκουν κάποια είδη πχ ορεκτικά και ανήκουν οι αλοιφές, τυροκροκέτες, πατατοσαλάτα κλπ. Μια κατηγορία μπορεί να περιέχει μόνο είδη αλλά και μπορεί να περιέχει και υποκατηγορίες πχ σαλάτες (κατηγορία) καλοκαιρινές, χειμωνιάτικες (υποκατηγορίες).

Τέλος ένα είδος μπορεί να περιέχει και extras όπως είναι πχ ο καφές που έχει το γάλα, ζάχαρη, πάγος κλπ και τα extras να έχουν σχόλια όπως το με και το χωρίς, το λίγο και το πολύ.

Με αυτόν τον τρόπο η κάθε επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει το μενού της (τιμοκατάλογος) ώστε να είναι για τους χρήστες εύκολη η καταχώριση τους στις παραγγελίες.

Μπορούν οι χρήστες πχ κουζίνα, να δηλώσουν σε δεδομένη χρονική στιγμή τη διαθέσιμη ποσότητα κάποιων ειδών ώστε να γνωρίζει ο σερβιτόρος πόσα υπάρχουν στην κουζίνα και να ενημερώνει και αυτός με τη σειρά του τους πελάτες.

Τέλος ο διαχειριστής μπορεί να ορίσει συγκεκριμένα είδη που είναι διαθέσιμα για ομάδες χρηστών πχ. οι σερβιτόροι μπορούν φάνε μόνο από τη κατηγορία κρέατα και τη κατηγορία αναψυκτικά ενώ οι οδηγοί μόνο από την αναψυκτικά.

Αναφορές

Το proXess γεύσις διαθέτει ένα πλήθος αναφορών με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να πάρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται σε όλα τα επίπεδα. Οι αναφορές αυτές είναι αποθηκευμένες σε λίστα και μπορεί ο χρήστης εύκολα να αναζητήσει αυτή που επιθυμεί χωρίς να σπαταλάει πολύ χρόνο να ψάχνει μέσα στην εφαρμογή. Είναι θέμα δικαιωμάτων για το ποιοι χρήστες θα βλέπουν ποιες αναφορές, τα οποία μπορούν να οριστούν εξ αρχής αλλά και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμεί ο διαχειριστής.

Πωλήσεις σερβιτόρων ανά ημέρα, συγκεντρωτική αναφορά παραστατικών, πωλήσεις ανά ημέρα γενικά, πωλήσεις ανά είδος και ανά ημέρα, πωλήσεις ανά κατηγορία ειδών, είναι μερικές από τις αναφορές που βρίσκονται διαθέσιμες στη λίστα των αναφορών του χρήστη.

Επειδή ακριβώς το proXess Γεύσις συνεργάζεται ΑΜΕΣΑ με το proXess ERP, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να παίρνουν εκτός από αυτές τις αναφορές αλλά και ένα μεγάλο πλήθος extra αναφορών οι οποίες μπορούν να αναλύσουν ακόμα και τη πιο μικρή πληροφορία που έχει εισαχθεί. Τέλος στατιστικές αναφορές μπορούν να δείξουν στον χρήστη συγκριτικά στοιχεία περιόδων, ετών και μηνών, κίνηση ημερών, σύγκριση κατηγοριών ειδών, top ειδών, στατιστικά πελατών κλπ.