Πληροφορίες
triangle-10px Έντυπο Προϊόντος

Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Μπορείτε να αναπτύξετε κερδοφόρες σχέσεις με τους πελάτες σας με την καλύτερη διαχείριση δυνητικών πελατών και ευκαιριών πώλησης; Καταγράφετε την επικοινωνία με τους πελάτες σας, από την πρώτη επαφή μέχρι και την υποστήριξη μετά την πώληση; Αναλύετε τα στοιχεία των πελατών σας έτσι ώστε να καταλάβετε ποιοι από αυτούς σας αποφέρουν τα περισσότερα έσοδα;

Εργαστείτε πιο αποδοτικά, προσφέροντας νέα επίπεδα εξυπηρέτησης στους πελάτες σας, χρησιμοποιώντας το Microsoft Dynamics CRM 3.0, μια νέα λύση Διαχείρισης των Σχέσεών σας με τους Πελάτες (Customer Relationship Management – CRM) που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο ο οποίος έρχεται σε επαφή με πελάτες να έχει πρόσβαση σε όλες τις κρίσιμες πληροφορίες.

 Λειτουργεί όπως Εσείς!Το Microsoft CRM είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να προστεθεί λειτουργικότητα CRM σε έναν οργανισμό που ήδη χρησιμοποιεί το Microsoft Office ή το Outlook με αποτέλεσμα να απαιτείται λιγότερη εκπαίδευση και να είναι πιο εύκολη η χρήση, τα οποία συντελούν στην αυξημένη παραγωγικότητα και στην ταχεία επιστροφή της επένδυσης. Το Microsoft CRM μπορεί να προσφέρει στους εργαζόμενους της εταιρείας σας άμεση πρόσβαση σε στοιχεία πελατών μέσα από το Microsoft Outlook, δίνοντας τους τη δυνατότητα να έχουν τις πληροφορίες διαθέσιμες ακριβώς όταν τις θέλουν και όπου τις θέλουν στο γραφείο, στο σπίτι ή στο δρόμο.

Το Microsoft CRM Περιλαμβάνει Τα Εξής:

triangle-10px  Διασύνδεση με το Microsoft Office και το Outlook, δίνοντας τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να πάρουν εύκολα τις πληροφορίες από το Microsoft CRM στις εφαρμογές του Office όπως το Microsoft Excel και το Microsoft Word.

triangle-10px  Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες μέσω των εύκολων στη χρήση οθονών της εφαρμογής.

triangle-10px  Προσωπικό περιβάλλον εργασίας το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν, αποθηκεύσουν και να επαναχρησιμοποιήσουν στο μέλλον τις φόρμες και τα στοιχεία πελατών που επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν σε ολόκληρη την εφαρμογή.

triangle-10px  Ημερολόγιο Υποστήριξης που επιτρέπει στους εργαζόμενους του τμήματος να σχεδιάσουν ενέργειες υποστήριξης ανά πόρο, χρόνο ή είδος υποστήριξης.

triangle-10px  Δυνατά εργαλεία αναφορών και αναλύσεων τα οποία σας επιτρέπουν να αναζητήσετε ευκαιρίες και προβλήματα που τυχόν υπάρχουν.

triangle-10px  Υποστήριξη φορητών συσκευών που επιτρέπει στους εργαζόμενους που βρίσκονται εκτός γραφείου να έχουν άμεση πρόσβαση σε δεδομένα πελατών από PDAs, laptops ή έναν browser.

Λειτουργεί Όπως Η Επιχείρησή Σας!

Το Microsoft CRM όχι μόνο ταιριάζει στον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι εργαζόμενοι της επιχείρησής σας, αλλά μπορεί εύκολα να αποτυπώσει τις διαδικασίες της επιχείρησής σας. Εσείς, ή ο συνεργάτης μπορούν γρήγορα και απλά να μεταβάλλουν ή να προσθέσουν πεδία, φόρμες και τις σχέσεις μεταξύ αυτών, χωρίς να γράψουν ούτε μια γραμμή κώδικα. Αυτό κάνει εύκολη την προσαρμογή του Microsoft CRM ώστε να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

triangle-10px  Νέα λειτουργικότητα για τη διαχείριση του Μάρκετινγκ, που σας επιτρέπει εύκολα να φτιάξετε καταλόγους δυνητικών/υφισταμένων πελατών, να οργανώσετε και να εκτελέσετε καμπάνιες μάρκετινγκ, να καταγράψετε την απόδοσή τους και τέλος να αυτοματοποιήσετε τις εργασίες που πρέπει να γίνουν προς κάθε επαφή.

triangle-10px  Οδηγός δημιουργίας Γρήγορης Καμπάνιας που επιτρέπει στους εργαζόμενους του τμήματος μάρκετινγκ και τους πωλητές να στείλουν emails σε συγκεκριμένες λίστες επαφών και να μετρήσουν την ανταπόκριση.

triangle-10px  Υποστήριξης που επιτρέπει την κεντρική διαχείριση όλων των θεμάτων υποστήριξης, από την αρχική καταγραφή τους μέχρι την τελική τους επίλυση.

triangle-10px  Εύκολη Παραμετροποίηση του Microsoft CRM ώστε να μπορεί να αποτυπώσει ακριβώς τις διαδικασίες τις επιχείρησής σας, προσθέτοντας αντικείμενα και τύπους δραστηριοτήτων, δημιουργώντας νέες φόρμες για τους διάφορους χρήστες, και προσθέτοντας λογική μέσα στο CRM.

triangle-10px  Ευέλικτα εργαλεία δημιουργίας αναφορών που επιτρέπουν στους υπεύθυνους να πάρουν μια εικόνα για την επιχείρηση τους – τα δεδομένα του CRM μπορούν εύκολα να αντληθούν στο Microsoft Excel για ανάλυση ή στο Microsoft SharePoint Portal Server για να δώσουν την πληροφορία άμεσα στη διοίκηση ή στους συνεργάτες.

Λειτουργεί Όπως Θέλει Ένα Τμήμα Πληροφορικής!

Το Microsoft CRM λειτουργεί όπως θα ήθελε ένα τμήμα IT, καθώς είναι βασισμένο σε αξιόπιστα standards της αγοράς τα οποία είναι εύκολα στην εκμάθηση και τη χρήση. Θα διαπιστώσετε μια γρήγορη και χαμηλού κόστους υλοποίηση, χαμηλά κόστη συντήρησης και ευκολία στο να αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας.

triangle-10px  Εύκολα να μεταβάλλετε φόρμες, πεδία, και σχέσεις μεταξύ αυτών, έτσι ώστε οι χρήστες σαν να έχουν διαθέσιμες ακριβώς τις πληροφορίες που θέλουν.

triangle-10px  Γρήγορη εγκατάσταση καθώς παρέχονται εργαλεία ελέγχου του συστήματός σας και μειώνουν το χρόνο εγκατάστασης, ενώ ταυτόχρονα εγγυώνται επιτυχή παραμετροποίηση του Microsoft CRM.

triangle-10px  Ταχεία αναζήτηση δεδομένων σε μεγάλο όγκο δεδομένων πελατών, προκειμένου να διευκολυνθούν οι χρήστες στην αναζήτηση των στοιχείων που χρειάζονται.

triangle-10px  Εύκολο στη χρήση οδηγό εγκατάστασης του Microsoft Exchange Connector που απλοποιεί την ολοκλήρωση του Microsoft CRM με τον Microsoft Exchange και το Outlook.

triangle-10px  Εύκολη και γρήγορη διασύνδεση με εξωτερικά συστήματα προκειμένου να ανακτηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες.

triangle-10px  Προηγμένα εργαλεία διαχείρισης και ειδοποίησης που ελέγχονται κεντρικά και δίνουν στο τμήμα IT τις σωστές πληροφορίες για να διαχειριστούν το CRM σύστημα.

Χαρακτηριστικά & Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

  • Εργαστείτε Απευθείας Μέσα Από Το Microsoft Office Outlook

Το Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition και ο Windows Small Business Server 2003 Premium Edition σας επιτρέπουν να εργάζεστε απευθείας μέσα από το γνώριμο και φιλικό περιβάλλον εργασίας του Microsoft Outlook, καθώς και μέσα από άλλες εφαρμογές του Microsoft Office.

Με τη χρήση του οικείου περιβάλλοντος εργασίας του Microsoft Outlook, όλοι στην εταιρεία σας μπορούν εύκολα και γρήγορα να εκμεταλλευτούν το σύνολο των δυνατοτήτων του Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition για τη διαχείριση των διαδικασιών πώλησης, υποστήριξης πελατών και μάρκετινγκ.

Αποκτείστε πρόσβαση σε όλες τις εργασίες διαχείρισης πελατών – συμπεριλαμβανομένων της αποστολής και λήψης ηλεκτρονικών μηνυμάτων, της αποθήκευσης επαγγελματικών επαφών και της διαχείρισης του ημερολογίου – χωρίς να φύγετε από το Outlook.

  • Διατηρείστε Μια Ενιαία Βάση Πελατειακών Πληροφοριών

Δημιουργήστε μια κοινή βάση αποθήκευσης για κάθε είδος πελατειακών πληροφοριών που συλλέγουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σας και στη συνέχεια, επιτύχετε άμεσα την κοινή πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή.

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στα σημαντικά πελατειακά δεδομένα της εταιρείας, ώστε όλοι να έχουν τις απαραίτητες εξειδικευμένες πληροφορίες πελατών για την προώθηση και τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων και την παροχή υψηλού επιπέδου εξατομικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης για κάθε πελάτη.

Αποκτήστε πρόσβαση στις πληροφορίες πελατών από οποιοδήποτε σημείο, μέσω των βελτιωμένων λειτουργιών συγχρονισμού και της δυνατότητας χρήσης φορητών συσκευών.

  • Εκμεταλλευτείτε Τον Microsoft SQL Server

Χρησιμοποιήστε το Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition σε συνδυασμό με τον Windows Small Business Server 2003 Premium Edition για να κάνετε χρήση του SQL Server, της κορυφαίαςβάσης δεδομένων για μικρές επιχειρήσεις.

Εκμεταλλευτείτε τα απλοποιημένα και ολοκληρωμένα εργαλεία διαχείρισης δεδομένων του SQL Server καθώς και τη βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία του.

Κατανοήστε όσα σας λένε οι πελάτες σας με τη χρήση εργαλείων δημιουργίας αναφορών και αναλύσεων, βασισμένα στα Reporting Services του SQL Server, που σας προσφέρουν τις απαραίτητες πληροφορίες πελατών για να πάρετε γρήγορες και σωστές αποφάσεις.

  • Διαφυλάξτε Την Ασφάλεια Των Πληροφοριών Της Εταιρείας Σας

Η προστασία των προσωπικών πληροφοριών των πελατών σας και των επιχειρηματικών δεδομένων της εταιρείας σας είναι ζωτικής σημασίας. Τα Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition και Windows Small Business Server 2003 Premium Edition διαθέτουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Ο Windows Small Business Server 2003 προσφέρει μια ασφαλή υποδομή, συμπεριλαμβανομένου ενός ενσωματωμένου firewall και λειτουργικότητας για ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση, ώστε οι εργαζόμενοί σας να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες πελατών όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.

Ο Microsoft Internet and Security Acceleration Server – που συμπεριλαμβάνεται στον Windows Small Business Server 2003 Premium Edition – σας παρέχει πλήρη έλεγχο της πρόσβασης των χρηστών μέσω Internet.

  • Επιτύχετε Ταχεία Επιστροφή Της Επένδυσής Σας Μέσω Της Γρήγορης Εγκατάστασης Και Της Βελτιωμένης Διαχείρισης

Σχεδιασμένο για γρήγορη εγκατάσταση και χωρίς προβλήματα συντήρηση, το Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition σε συνδυασμό με τον Windows Small Business Server 2003 Premium Edition σάς επιτρέπει να επικεντρώνεστε στους πελάτες σας και όχι στην υποδομή πληροφορικής, επιταχύνοντας έτσι την απόδοση των επενδύσεων της εταιρείας σας.

Ο οδηγός «Εγκατάσταση με λιγότερα από 10 κλικ» του Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition σε συνδυασμό με τον Windows Small Business Server 2003 Premium Edition εξασφαλίζουν ότι ο συνεργάτης της εταιρείας σας μπορεί να εγκαταστήσει εύκολα μια λύση διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, και η εταιρεία σας να ετοιμαστεί πιο γρήγορα και με λιγότερο κόστος.

Ολοκληρωμένα και απλοποιημένα εργαλεία διαχείρισης, μειώνουν τις εργασίες του υπεύθυνου πληροφορικής της επιχείρησής σας και βοηθούν στον έλεγχο του κόστους.

  • Προσθέστε Γρήγορα Νέους Υπολογιστές Στο Δίκτυό Σας

Ο Windows Small Business Server 2003 Premium Edition διευκολύνει τη διαθεσιμότητα των λειτουργιών του Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition στους νέους χρήστες καθώς επεκτείνεται η επιχείρησή σας.

Εγκαταστήστε αυτόματα το Microsoft CRM με ή χωρίς τη λειτουργία της τοπικής αποθήκευσης δεδομένων. Η δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής μέσω Web Browser σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε ταχύτατη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής.

  • Αποστείλετε Και Λάβετε Φαξ Απευθείας Από Το Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition

Αυξήστε την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργούν, να αποστέλλουν και να λαμβάνουν φαξ μέσω του υπολογιστή τους.

Εκμεταλλευτείτε τη λειτουργία Microsoft Shared Fax Service του Windows Small Business Server 2003, ώστε να δώσετε στους εργαζομένους σας τη δυνατότητα να αποστέλλουν και να λαμβάνουν φαξ μέσα από τον υπολογιστή τους, χωρίς να πρέπει να βασίζονται στη συσκευή φαξ.

  • Συντηρείστε Πιο Εύκολα Το Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition

Με τα ενσωματωμένα εργαλεία διαχείρισης του Windows Small Business Server 2003, η συντήρηση του Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition είναι σημαντικά πιο απλοποιημένη.

Χρησιμοποιήστε την κονσόλα διαχείρισης του Windows Small Business Server 2003 για τη διαχείριση του διακομιστή και του δικτύου σας, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών, των εκτυπωτών, των συσκευών φαξ, των αρχείων, των κοινόχρηστων φακέλων, των αδειών χρήσης, των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, της λήψης αντιγράφων ασφαλείας και άλλων.

  • Προσαρμόστε Το Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition Ώστε Να Ικανοποιεί Τις Ανάγκες Της Επιχείρησής Σας

Χρησιμοποιήστε τον ενσωματωμένο οδηγό παραμετροποίησης για να ρυθμίσετε το Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition σύμφωνα με τις ξεχωριστές τρέχουσες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Προσωποποιήστε το περιβάλλον εργασίας σας δημιουργώντας ένα προφίλ εργασίας, το οποίο θα προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες πελατών και στις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Χρησιμοποιήστε τα εύκολα στη χρήση εργαλεία σχεδιασμού, για την τροποποίηση των φορμών της εφαρμογής, των πεδίων δεδομένων και των σχέσεων μεταξύ αυτών, ώστε να προσωποποιήσετε το Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition χωρίς να χρειαστεί να γράψετε ούτε μία γραμμή κώδικα.

  • Μεταβείτε Από Τη Χρήση Της Εφαρμογής Outlook Business Contact Manager Στη Χρήση Του Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition

Καθώς η εταιρεία σας μεγαλώνει και επεκτείνεται, προσθέστε νέες δυνατότητες που κάνουν σημαντικά πιο εύκολη την κοινή χρήση και διαχείριση των πληροφοριών πελατών και δημιουργούν μακροχρόνιες και κερδοφόρες σχέσεις μαζί τους.

Βελτιώστε τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία σας προσεγγίζει τους νέους πελάτες, ρυθμίζει τις εργασίες πωλήσεων και τους προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μέσω των λειτουργιών διαχείρισης πελατειακών σχέσεων που υπάρχουν διαθέσιμες στο Microsoft CRM 3.0 Small Business Edition.