Πληροφορίες
triangle-10px Έντυπο Προϊόντος

Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Το InnovEra αποτελεί την πρόταση της Data Communication στα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Βασισμένο στην Ελληνική Έκδοση του Microsoft Dynamics™ NAV (έκδοση Business Essentials) και στην πολυετή εμπειρία της Data Communication, παρέχει όλη την απαραίτητη λειτουργικότητα, ώστε να καλύψετε τις υποχρεώσεις που επιβάλλει η Ελληνική νομοθεσία, αλλά και να διευθύνετε αποδοτικά την επιχείρησή σας όπως το επιβάλλει το συνεχώς μεταβαλλόμενο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Πιστοποίηση Certified For Microsoft Dynamics

Το InnovEra είναι το πρώτο ERP στην Ελλάδα, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που έλαβε από τη Microsoft την ανώτατη πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics.

Η διάκριση αυτή χορηγείται σε περιορισμένο αριθμό λύσεων αναπτυγμένων από Certified Gold Partners, που καλύπτουν τις αυστηρές προδιαγραφές και τα υψηλά κριτήρια της Microsoft Dynamics® και διαθέτουν, απαραίτητα, εγκατεστημένη βάση ικανοποιημένων πελατών.

Το InnovEra ERP αναπτύχθηκε από την Data Communication πάνω στο Microsoft Dynamics® NAV (πρώην Navision), για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες των ελληνικών αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Λογισμικό Ανεπτυγμένο Σε Αξιόπιστη Πλατφόρμα

Βασιζόμενο στο Microsoft Dynamics NAV, που χρησιμοποιείται από 50.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως και τον Microsoft® SQL Server™, το InnovEra ERP αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο για τη διαχείριση και την παρακολούθηση των οικονομικών, των σχέσεων με τους πελάτες και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η μακροχρόνια εξασφάλιση της επένδυσης στο InnovEra ERP είναι διπλά εγγυημένη. Η Microsoft εγγυάται τη συνεχή τεχνολογική και λειτουργική αναβάθμιση της πλατφόρμας Microsoft Dynamics NAV στην οποία βασίζεται το InnovEra ERP. Η Data

Communication την άμεση προσαρμογή του σε οποιαδήποτε μεταβολή της νομοθεσίας ή των συνθηκών λειτουργίας των ελληνικών αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Λειτουργικότητα Στα Μέτρα Των Αναπτυσσόμενων Επιχειρήσεων

Το InnovEra ERP περιέχει λειτουργικότητα για όλες τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Διαθέτει πρότυπες λειτουργίες που μπορούν άμεσα να καλύψουν τις τυπικές ανάγκες των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα αυτών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους εμπορίου και παροχής υπηρεσιών, χωρίς να απαιτείται χρονοβόρα παραμετροποίηση του συστήματος.

Χαμηλό Συνολικό Κόστος Κτήσης

Το κόστος κτήσης, η ταχύτατη εγκατάσταση, παραμετροποίηση και εκπαίδευση των χρηστών καθώς, και η δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από άλλες εφαρμογές, καθιστούν το InnovEra ERP ιδιαίτερα προσιτό σε όλες τις Ελληνικές επιχειρήσεις. Η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης του InnovEra ERP με τις νέες εκδόσεις με live update, μέσω του Internet, διαμορφώνει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης της εφαρμογής.

Η Data Commuication για να κάνει το InnovEra ERP απόλυτα προσιτό ακόμη και σε επιχειρήσεις με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες προσφέρει, μέσω της Τράπεζας Κύπρου, ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό σχήμα χρηματοδότησης με τη μέθοδο leasing.

Πανελλαδικό Δίκτυο Υποστήριξης

Για την εξασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας του InnovEra ERP, η Data Communication και το Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών της είναι κοντά στον πελάτη οπουδήποτε και αν βρίσκεται η επιχείρησή του, για να καλύψουν με υπηρεσίες ποιότητας οποιαδήποτε ανάγκη του.

Βασικές Λειτουργικές Ενότητες

triangle-10px  Οικονομική Διαχείριση

triangle-10px  Γενική Λογιστική

triangle-10px  Διαχείριση Δηλώσεων Φορολογίας

triangle-10px  Εισπράξεις

triangle-10px Πληρωμές

triangle-10px  Εμπορική Διαχείριση

triangle-10px  Πωλήσεις

triangle-10px  Αγορές

triangle-10px  Αποθήκη

triangle-10px  Πολλαπλές Αποθήκες

triangle-10px  Συνταγές

triangle-10px  Παρτίδες – Σειριακοί Αριθμοί

triangle-10px  Διαχείριση Σχέσεων Με Τους Πελάτες

triangle-10px  Διαχείριση Επαφών

triangle-10px  Διαχείριση Εργασιών

triangle-10px  Αναλύσεις

triangle-10px  Business Analysis OLAP – cubes

triangle-10px  Οικονομικές Καταστάσεις

triangle-10px  Ανάλυση Με Διαστάσεις

triangle-10px  Ανάπτυξη Εφαρμογής

triangle-10px  Σχεδιαστής Εκτυπώσεων

triangle-10px  Σχεδιαστής Φορμών

triangle-10px  Πρόσθετες Εφαρμογές

triangle-10px  Αναλυτική Λογιστική

triangle-10px  Σύνδεση Με Μισθοδοσία Premium HRM

triangle-10px  Επί πλέον Γλώσσες

Χαρακτηριστικά & Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

 • Βασισμένο Στο Microsoft Dynamics™ NAV

Το Microsoft Dynamics NAV, επάνω στο οποίο έχει αναπτυχθεί το InnovEra, αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες εφαρμογές επιχειρησιακού λογισμικού της παγκόσμιας αγοράς, με εγγυημένη τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και τεχνολογική εξέλιξή της.

Περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις σε 130 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο εμπιστεύονται το Microsoft Dynamics NAV για τη διαχείριση των οικονομικών τους, των σχέσεων με τους πελάτες τους και της εφοδιαστικής τους αλυσίδας. Τo γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη συνεχή ανάπτυξή του, την οποία εγγυάται η μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού στον κόσμο, καθιστούν σίγουρη την επένδυσή σας.

 • Ευκολία Στην Εκμάθηση

Το οικείο περιβάλλον εργασίας και οι λειτουργικές ομοιότητες του Microsoft Dynamics NAV με τις υπόλοιπες εφαρμογές της Microsoft που οι εργαζόμενοί σας χρησιμοποιούν καθημερινά, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του απαιτούμενου χρόνου εκπαίδευσης.

Επιπλέον, η εκτεταμένη ηλεκτρονική βοήθεια, στην οποία μάλιστα μπορείτε να προσθέσετε δικές σας συμβουλές, θα φανεί χρήσιμη στους εργαζομένους, ειδικά στα πρώτα στάδια λειτουργίας της εφαρμογής.

 • Τεχνολογική Υπεροχή

Το περιβάλλον ανάπτυξης καθιστά το Microsoft Dynamics NAV εύκολο στην προσαρμογή και συντήρηση, ενώ παράλληλα ευνοεί την εύκολη σύνδεσή του με άλλα συστήματα. Η εφαρμογή εκμεταλλεύεται τις λειτουργίες και δυνατότητες των άλλων προγραμμάτων της Microsoft (όπως τα Microsoft® Office Word 2007, Microsoft® Office Excel® 2007 και Microsoft® Office Outlook® 2007), ενώ ο Microsoft® SQL ServerTM, που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων, παρέχει απόλυτη εξασφάλιση ελέγχοντας την πρόσβαση των χρηστών και την ασφάλεια των δεδομένων.

 • Μακροχρόνια Επένδυση

Με έναν από τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς σε έρευνα και ανάπτυξη παγκοσμίως, η Microsoft εξελίσσει συνεχώς το Microsoft Dynamics NAV, ενσωματώνοντας τις βέλτιστες πρακτικές της διεθνούς αγοράς και τις τελευταίες τεχνολογίες. Επιπλέον, το πρόγραμμα αναβάθμισης στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε, σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβείτε στα μελλοντικά προϊόντα Microsoft Dynamics, χωρίς επιπλέον κόστος κτήσης για τη λειτουργικότητα που ήδη χρησιμοποιείτε.

 • Αποκτήστε Πρόσβαση Στις Απαραίτητες Πληροφορίες Για Τη Διαχείριση Των Πελατών Σας

Επίπεδο πίστωσης, ιστορικό αγορών, διαθέσιμα προϊόντα για την εκτέλεση της παραγγελίας, ειδικές τιμές και πολιτικές εκπτώσεων για κάθε είδος είναι διαθέσιμα μέσα από μια μόνο οθόνη. Παράλληλα, κατά την εκτέλεση των παραγγελιών, το InnovEra σάς παρέχει αυτόματα όλη την πληροφόρηση σε σχέση με τους όρους πληρωμής και τιμολόγησης, καθώς και τους τρόπους αποστολής των εμπορευμάτων.

 • Παρακολουθήστε Τους Δείκτες Που Επιθυμείτε

Η λειτουργικότητα των “Διαστάσεων” σας επιτρέπει να ορίσετε ποιες πληροφορίες και παράμετροι είναι σημαντικές για εσάς, ώστε να παρακολουθείτε την απόδοση της επιχείρησής σας. Μπορείτε να δημιουργείτε αναφορές και να αναλύετε τις πωλήσεις ανά περιοχή, τμήμα, πωλητή, ανά κατηγορίες ειδών και πελατών, σε σύγκριση με τον προϋπολογισμό ή οποιαδήποτε άλλα κριτήρια έχετε ορίσει. Οι αναφορές είναι διαθέσιμες είτε στο InnovEra, είτε στο Office Excel 2007.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών

Το ενσωματωμένο στο InnovEra υποσύστημα CRM σας βοηθά να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση των πελατών σας και να καλλιεργήσετε τις σχέσεις σας μαζί τους:

Συντηρήστε μια ενημερωμένη βάση πελατών και παρακολουθήστε την επικοινωνία μαζί τους. Διαχειριστείτε τα ατομικά στοιχεία κάθε πελάτη, παρακολουθήστε τη δραστηριότητά τους, δείτε τα προϊόντα που ο καθένας έχει αγοράσει από εσάς και ομαδοποιήστε τους με βάση τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε. Το CRM επιτρέπει, επίσης, στα στελέχη της εταιρίας σας να καταγράφουν τα στοιχεία των επαφών τους με τους πελάτες, να παρακολουθούν τις εκκρεμότητές τους, καθώς και την εξέλιξη των διαφόρων υποθέσεων που έχουν αναλάβει.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με την καλύτερη οργάνωση των ενεργειών που σχετίζονται με τις δραστηριότητες πωλήσεων και marketing. Εκδώστε προσφορές σε πιθανούς πελάτες ή δημιουργήστε έγγραφα πωλήσεων για συγκεκριμένα άτομα επαφής.

Συγχρονίστε τις εκκρεμείς εργασίες και επαφές σας με συναντήσεις, ενέργειες, και επαφές στο Microsoft Outlook.

 • Βελτίωση Διαδικασιών

Βελτιώνοντας τις διαδικασίες αγορών και πωλήσεων, πετυχαίνετε σημαντική μείωση των δαπανών σας.

Βελτιώστε τη διαδικασία προμηθειών χρησιμοποιώντας εργαλεία προγραμματισμού. Ορίστε τους τρόπους αναπλήρωσης των αποθηκών και αφήστε το σύστημα να σας προτείνει τις εντολές αγοράς που πρέπει να δημιουργηθούν και να εκτελεστούν.

Χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς προμηθευτές αλλά και χρόνους παράδοσης, μπορείτε κάθε φορά να βελτιστοποιείτε τη σχέση μεταξύ κόστους αγοράς, άμεσης εξυπηρέτησης πελατών και κόστους αποθήκης με άμεσα αποτελέσματα στην κερδοφορία σας.

Οργανώστε με περισσότερη ευελιξία τις αποστολές σας. Διαχειριστείτε πολλαπλές αποθήκες σε μια ενιαία βάση δεδομένων και καθορίστε αν μια παραγγελία θα αντιμετωπιστεί ως αποστολή μέσω ενδιαμέσου σταθμού, ή αποστολή μέσω τρίτου για εξοικονόμηση χρόνου στην παράδοση.

 • Καλύψτε Τις Ανάγκες Του Λογιστηρίου Σας

Το σύστημα λογιστικής διαχείρισης του InnovEra έχει σχεδιαστεί από την Data Communication με γνώμονα την εικοσάχρονη εμπειρία της σε λογιστικές εφαρμογές και την άριστη γνώση του τρόπου εργασίας και των αναγκών των ελληνικών λογιστηρίων.

Καταχωρίστε τις λογιστικές εγγραφές με ταχύτητα και ασφάλεια χρησιμοποιώντας την πλέον λειτουργική οθόνη κινήσεων λογιστικής της ελληνικής αγοράς. Αν κάνατε κάποιο λάθος κατά την καταχώριση, μπορείτε να διαγράψετε απευθείας την εγγραφή χωρίς να χρειάζεται να διενεργήσετε αντιλογισμό. Μπορείτε, επίσης, εύκολα να αναζητήσετε οποιαδήποτε λογιστική εγγραφή με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους. Η σύνταξη του Ισολογισμού μπορεί να γίνει για εσάς «παιχνίδι», γιατί το InnovEra έχει τη δυνατότητα να κλείνει αυτόματα Ισολογισμό διενεργώντας τις κατάλληλες εγγραφές, καθώς και να τυπώνει τον Ισολογισμό σε μορφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει για δημοσίευση στα έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Καλύψτε τις ανάγκες υποβολής φορολογικών δηλώσεων της επιχείρησής σας υπολογίζοντας και εκτυπώνοντας αυτόματα όλα τα αναγκαία έντυπα του Υπουργείου Οικονομικών: Περιοδική ΦΠΑ (Φ1), Εκκαθαριστική ΦΠΑ (Φ2), Μηχανογραφικό Δελτίο Οικονομικών Στοιχείων Επιχειρήσεων & Επιτηδευματιών (Ε3), Ενδοκοινοτικές Αποκτήσεις (Φ4), Ενδοκοινοτικές Παραδόσεις (Φ5), Intrastat. Οι εκτυπώσεις γίνονται σε laser ή ink jet εκτυπωτές σε λευκό χαρτί ως πιστά αντίγραφα των εντύπων του Υπουργείου.

Μπορείτε, επίσης, να υποβάλετε αυτόματα τις δηλώσεις σας μέσω του Internet στους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

 • Εμπορική Διαχείριση Σύμφωνα Με Τους Τρόπους Λειτουργίας Των Ελληνικών Επιχειρήσεων

Οι ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει το ελληνικό περιβάλλον όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, οδήγησε την Data Communication στην ανάπτυξη ειδικών λειτουργιών και την ενσωμάτωσή τους στο InnovEra.

Διαχειριστείτε με άνεση τις επιστροφές αγορών και πωλήσεων. Διαχειριστείτε ολοκληρωμένα τις επιταγές και τα γραμμάτια σύμφωνα με τις ελληνικές εμπορικές πρακτικές. Υπολογίστε με ακρίβεια την αξία των αποθεμάτων της αποθήκης σας σύμφωνα με τις μεθόδους αποτίμησης που χρησιμοποιούνται στην ελληνική αγορά. Διαχειριστείτε, επίσης, όποιες αλλαγές επιθυμείτε στην ενότητα αγορών.

Χρησιμοποιήστε την οθόνη διαχείρισης λιανικών πωλήσεων που διαθέτει το InnovEra, για να διεκπεραιώσετε με ταχύτητα και ασφάλεια τις λιανικές πωλήσεις της επιχείρησής σας. Αν η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί ταμειακές μηχανές, μπορείτε να τις συνδέστε με το InnovEra και να εκδίδετε από αυτές τα παραστατικά λιανικής πώλησης. Στο τέλος της εργάσιμης ημέρας ή της βάρδιας το InnovEra θα δημιουργήσει αυτόματα τις αναγκαίες εγγραφές στα βιβλία σας.

Καλύψτε την ανάγκη της επιχείρησής σας για διαχείριση χρωμάτων και μεγεθών.

Συνδέστε το Κεντρικό κατάστημα με τα Υποκαταστήματα της επιχείρησής σας με on line επικοινωνία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Terminal Services.

 • Κάλυψη Αναγκών Μισθοδοσίας

Το InnovEra μπορεί να συνδεθεί με το πρόγραμμα μισθοδοσίας Premium HRM της Data Communication και να καλύψει ολοκληρωμένα τις ανάγκες διαχείρισης μισθοδοσίας της επιχείρησής σας. Η Premium HRM είναι η πλέον διαδεδομένη μισθοδοσία της ελληνικής αγοράς με χιλιάδες εγκαταστάσεις σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και λογιστικά γραφεία.

Η Γενική Λογιστική του InnovEra ενημερώνεται αυτόματα από τη μισθοδοσία Premium HRM μέσω της δημιουργίας λογιστικού άρθρου.

 • Μεγιστοποιήστε Την Παραγωγικότητα Του Καταστήματός Σας

Το InnovEra μπορεί να συνδεθεί με το DC-Retail System, ένα σύγχρονης τεχνολογίας σύστημα Διαχείρισης Λιανικών Πωλήσεων που μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησής σας και να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά της.

Το DC-Retail System καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης (από περίπτερο ως supermarket) ανεξάρτητα από το αντικείμενο εμπορικής δραστηριότητας (ένδυση, υπόδηση, τρόφιμα κλπ) και από τον τρόπο λειτουργίας (μεμονωμένο κατάστημα, πολυκατάστημα, αλυσίδα καταστημάτων, franchise κλπ).

Με το Retail System της Data Communication θα διαχειριστείτε καλύτερα τo κατάστημά σας, θα βελτιώσετε την εξυπηρέτηση των πελατών, θα περιορίσετε το κόστος λειτουργίας, θα αυξήσετε τα κέρδη και θα κάνετε την επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική.

 • InnovEra Business Analysis

Η εφαρμογή Διαχείρισης και Επεξεργασίας Επιχειρηματικών Δεδομένων InnovEra Business Analysis είναι εργαλείο ανάλυσης δεδομένων, στατιστικής διαχείρισης και δημιουργίας αναφορών. Ως εφαρμογή Business Intelligence παρέχει πλούσια πληροφόρηση και στατιστικές αναλύσεις στα στελέχη της επιχείρησης και αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

Δημιουργήστε στατιστικές αναλύσεις και αναφορές οικονομικής διαχείρισης, πωλήσεων, αγορών, ειδών, πελατών, προμηθευτών, πωλητών με ομαδοποιήσεις κατά διάσταση, περιοχή, χρήση κλπ. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σχεδιασμού αναφορών, κατασκευής εκτυπώσεων και γραφημάτων, προκειμένου να απεικονίσετε γραφικά τις πληροφορίες ώστε να γίνονται αμέσως κατανοητές κα να εντοπίζονται οι τάσεις.

Χρησιμοποιήστε τον OLAP Designer που παρέχει η εφαρμογή για να δημιουργήσετε «κύβους» σύμφωνα με τα σενάρια που επιθυμείτε. Μπορείτε με τον τρόπο αυτό να δημιουργήσετε σύνθετες αναλύσεις και αναφορές με δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πληροφορίες που βρίσκονται σε όλα τα πεδία της εφαρμογής. Για να επιλέξετε τα πεδία που σας ενδιαφέρουν να χρησιμοποιήσετε στις στατιστικές σας αναλύσεις, δεν απαιτείται να γνωρίζετε τις εντολές SQL. Τα επιλέγετε απλώς από μία λίστα κάνοντας drag & drop σε κάθε πεδίο που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε.

 • Προσιτό Κόστος Κτήσης

Το χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης, εγκατάστασης και συντήρησης του InnovEra το καθιστά ιδιαίτερα προσιτό σε κάθε ελληνική αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Η φιλοσοφία αδειοδότησης του InnovEra ακολουθεί αυτή του Microsoft Dynamics NAV, που βασίζεται στον αριθμό των χρηστών οι οποίοι χρησιμοποιούν το λογισμικό ταυτόχρονα.

 • Αξιοποιήστε Τα Δεδομένα Από Οποιοδήποτε Άλλο Πληροφοριακό Σύστημα

Τα δεδομένα που, με το πέρασμα του χρόνου, έχουν συγκεντρωθεί στην εφαρμογή την οποία σήμερα χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας είναι πολύτιμα. Η διατήρησή τους στο InnovEra είναι απαραίτητη για εσάς.

H Data Communication ανέπτυξε ειδική λειτουργία μεταφοράς στοιχείων (δεδομένων και κινήσεων) από τις εφαρμογές των κυριότερων κατασκευαστών λογισμικού της ελληνικής αγοράς. Η διαδικασία μετάπτωσης δεδομένων από το λογισμικό που χρησιμοποιούσατε είναι απλή, άμεση και αυτοματοποιημένη.

 • Live Update Μέσω Internet: Για Να Είστε Πάντα «Ενημερωμένοι»

Στο συνολικά χαμηλό κόστος του InnovEra, συμβάλλει σημαντικά και η αυτοματοποίηση της διαδικασίας με την οποία λαμβάνετε τις νέες εκδόσεις της εφαρμογής. Με μια απλή σύνδεση στο διαδίκτυο και πρόσβαση στον δικτυακό τόπο της Data Communication, η εφαρμογή ενημερώνεται ολοκληρωμένα και ανεξάρτητα από την παραμετροποίηση που έχει γίνει, χωρίς να απαιτείται η παρουσία εξειδικευμένου συμβούλου.

 • Επενδύστε … Χωρίς Να Το Καταλάβετε!

Η Data Communication έχει εξασφαλίσει για εσάς σε συνεργασία με μεγάλο χρηματοπιστωτικό οργανισμό δυνατότητες ευνοϊκής χρηματοδότησης της επένδυσής σας μέσω leasing, που μπορεί να καλύψει το συνολικό κόστος της. Η απόσβεση γίνεται σε χρονικό διάστημα που εσείς θα επιλέξετε, ώστε η επένδυση για το νέο πληροφοριακό σας σύστημα να είναι μία μικρή μηνιαία επιβάρυνση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησής σας.

 • Μακροπρόθεσμη Κάλυψη Αναγκών

To InnovEra μπορεί να ακολουθήσει τα εξελικτικά στάδια ανάπτυξης της επιχείρησής σας καλύπτοντας οποιαδήποτε μελλοντική ανάγκη σας και διασφαλίζοντας, παράλληλα, την αρχική σας επένδυση.

    • Αν το προσωπικό της εταιρίας σας αυξηθεί, αρκεί απλώς να αποκτήσετε πρόσθετες θέσεις εργασίας του InnovEra.
    • Αν οι διαδικασίες ή ο τρόπος εργασίας της επιχείρησής σας μεταβληθούν, τότε θα μπορείτε να προμηθευτείτε πρόσθετες λειτουργικές ενότητες του InnovEra.
    • Το InnovEra σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αναβάθμισης του πληροφοριακού σας συστήματος και απόκτησης της έκδοσης Advanced Management του Microsoft Dynamics NAV.
    • Η αρχική σας επένδυση στο ΙnnovEra θα παραμείνει πλήρως διασφαλισμένη κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης.