Πληροφορίες
triangle-10px Έντυπο Προϊόντος

Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Το Epsilon Cloud Services είναι ένας νέος τρόπος να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας απόοποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε, οοποιαδήποτε στιγμή. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογική πλατφόρμα Windows Azure, ανεπτυγμένη ειδικά για το Cloud, σας δίνετε η δυνατότητα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να “ανεβάζετε” μέρος των δεδομένων σας από τη βάση δεδομένων του γραφείου σας στο Cloud.

Μέσω μιας απλής φόρμας login, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και από οποιαδήποτε συσκευή (κινητό, υπολογιστής, tablet, laptop κλπ). Το μόνο που είναι απαραίτητο είναι μια σύνδεση στο internet.

triangle-10px  Ασφάλεια

Το Epsilon Cloud Services βασίζεται στην πλέον εξελιγμένη πλατφόρμα για Cloud εφαρμογές, το Windows Azure. Η Epsilon Net, ως Gold Partner της Microsoft, φιλοξενεί τις Cloud υπηρεσίες της σε dedicated Cloud servers της Microsoft και σε συνδυασμό με ισχυρές εξελιγμένες μεθόδους κρυπτογράφησης 128bit (MD5) εξασφαλίζουν ότι τα δεδομένα σας όχι μόνο θα μεταφερθούν αλλά και θα παραμείνουν ασφαλή.

triangle-10px  Χαρακτηριστικά

Με ένα login στο Epsilon Cloud Services έχετε ενιαία και άμεση πρόσβαση στα δεδομένα όλων των εφαρμογών που διαθέτετε. Ανάλογα με την εφαρμογή έχετε στη διάθεσή σας πλήθος χρήσιμων πληροφοριών και report τα οποία μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε, να φιλτράρετε, να ταξινομήσετε, να εκτυπώσετε κλπ. Το Epsilon Cloud Services θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα δεδομένα και report ώστε να έχετε ολοένα και πληρέστερη πληροφόρηση στη διάθεσή σας.