Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Τώρα το γραφείο σας βρίσκεται …παντού! Στο σπίτι, στο ξενοδοχείο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο δρόμο, στον πελάτη, στο υποκατάστημα…

Αποκτήστε ασφαλή πρόσβαση και δουλέψτε χρησιμοποιώντας το πληροφοριακό σύστημα της επιχείρησής σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα επιθυμείτε!

Με το DC-VPN αρκεί μία απλή σύνδεση στο Internet για να μπορέσετε, όπου κι αν βρίσκεστε, να επικοινωνήσετε άμεσα με το γραφείο σας και να ενημερωθείτε ή να δουλέψετε στο πληροφοριακό σύστημα (προγράμματα – εφαρμογές λογισμικού) που χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας.

Μειώστε Άμεσα Το Κόστος Λειτουργίας Της Επιχείρησής Σας

Αρκεί το DC-VPN και μια απλή σύνδεση με το Internet για να:

triangle-10px  Επικοινωνείτε απλά και άμεσα μέσω Web με κάθε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο (PC, LapTop, PDA, Thin Clients κλπ).

triangle-10px  Συνδέεστε με οποιαδήποτε πρόγραμμα τεχνολογίας Windows χρησιμοποιείτε εσείς ή οι πελάτες σας, οποιουδήποτε κατασκευαστή.

triangle-10px  Καταχωρείτε στοιχεία από όπου βρίσκεστε, μέσω Internet, με ταχύτητα λειτουργίας τοπικού χρήστη.

triangle-10px  Εξασφαλίζετε την απόλυτη ασφάλεια των επιχειρηματικών δεδομένων (μεταφέρονται στο διαδίκτυο μόνο εικόνες όχι τα δεδομένα).

triangle-10px  Εργάζεστε από οπουδήποτε σε σύνδεση με το γραφείο σας, όποτε επιθυμείτε, απολαμβάνοντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και επιτυγχάνοντας αύξηση της παραγωγικότητας.

triangle-10px  Χορηγείτε ελεγμένη πρόσβαση μεσω Soft-VPN Client (Encryption 256 Bit).

triangle-10px  Μειώνετε το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας περιορίζοντας τις μετακινήσεις προς το γραφείο.

triangle-10px  Ελαχιστοποιείτε το κόστος υποδομής hardware αντικαθιστώντας, αν επιθυμείτε, τα PC του δικτύου με thin clients συνδεδεμένα στο server.

triangle-10px  Τυπώνετε απομακρυσμένα όποια εκτύπωση επιθυμείτε.

triangle-10px  Προσφέρετε στους εργαζόμενους τη δυνατότητα ευέλικτων μορφών εργασίας από το σπίτι.

Ιδανικό Για

triangle-10px  Μετακινούμενα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να ενημερώνονται για την εξέλιξη των εργασιών στο γραφείο κατά την απουσία τους.

triangle-10px  Περιοδεύοντες πωλητές που θέλουν να διαβιβάσουν παραγγελίες και να ενημερωθούν για τους πελάτες τους.

triangle-10px  Λογιστές που επιθυμούν να δουλεύουν και να καταχωρούν παραστατικά από το σπίτι τους ή από τους πελάτες τους.