Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

To DC EveryWhere ανοίγει νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας. Με το DC EveryWhere μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείo σας και να εργαστείτε χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές που έχετε εκεί εγκαταστημένες από οπουδήποτε βρίσκεστε, αρκεί να υπάρχει η δυνατότητα απλής σύνδεσης με το Internet.

Ταξιδεύοντας -από τα ξενοδοχεία, αεροδρόμια, μέσα μαζικής μεταφοράς, σταθμούς λεωφορείων ή τρένων ή ακόμα και από το δρόμο- μπορείτε να «επισκεφθείτε» ηλεκτρονικά τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε στο γραφείο και να ενημερωθείτε ή να δουλέψετε με αυτές σαν να βρίσκεστε στο γραφείο σας. Έτσι μπορείτε να διαβιβάσετε παραγγελίες, να ενημερώσετε τις μερίδες των πελατών σας, να ενημερωθείτε για την εξέλιξη των εργασιών κατά την απουσία σας κλπ.

Eργαστείτε Οποιαδήποτε Ώρα Της Ημέρας

Το ωράριο γραφείου αποτελεί πια παρελθόν! Mε το DC EveryWhere μπορείτε να εργάζεστε όποτε και για όσο χρόνο εσείς επιθυμείτε -πρωί, μεσημέρι ή βράδυ, σε εργάσιμες, σε αργίες ή ακόμη και στις διακοπές! Αρκεί μόνο να είναι «ανοιχτός» ο server του γραφείου σας.

Ακόμη και στα επαγγελματικά ταξίδια σας μπορείτε τις ελεύθερες ώρες σας να καταχωρείτε τα στοιχεία των επαφών σας στο κεντρικό σύστημα ώστε, όταν επιστρέψετε, να είναι όλες οι εφαρμογές ενημερωμένες και να μπορέσετε έτσι να ασχοληθείτε άμεσα με τις τρέχουσες εκκρεμότητες.

Εργαστείτε Σαν Να Βρίσκεστε Στο Γραφείο Σας

Η εργασία από απόσταση (τηλε-εργασία) είναι απλή και γρήγορη. Με το DC EveryWhere μπορείτε να δουλέψετε όπως ακριβώς στο γραφείο σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή λογισμικού που επιθυμείτε.

Η ταχύτητα εργασίας από απόσταση, ακόμη και στην περίπτωση καταχωρήσεων, δε διαφέρει από την ταχύτητα εργασίας στο τοπικό δίκτυο της επιχείρησής σας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε περιφερειακές συσκευές (εκτυπωτή, USB κλπ) στο χώρο όπου βρίσκεστε και να λάβετε όποια εκτύπωση επιθυμείτε από το κεντρικό σύστημα της επιχείρησής σας (αρκεί βέβαια να διαθέτετε εξουσιοδότηση πρόσβασης στη συγκεκριμένη εφαρμογή).

Εργαστείτε Σε Όποιο Πρόγραμμα Χρησιμοποιείτε

Το DC EveryWhere κάνει αυτόματα τις εφαρμογές λογισμικού web enabled και σας επιτρέπει να εργαστείτε μέσω του Internet σε όποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε στο γραφείο σας, εφόσον είναι τεχνολογίας Windows και βρίσκεται εγκατεστημένο στον server με τον οποίο επικοινωνεί το DC EveryWhere.

Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε απομακρυσμένα τα προγράμματα Λογιστικής, Μισθοδοσίας, Εμπορικής Διαχείρισης, το ERP, το CRM, το Word, το Excel και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή λογισμικού, οποιουδήποτε κατασκευαστή, χρησιμοποιείτε.

Εργαστείτε Με Ασφάλεια

Η ασφάλεια των δεδομένων και των αρχείων σας είναι απόλυτα εξασφαλισμένη. Το DC EveryWhere εγγυάται την ασφάλεια της απομακρυσμένης πρόσβασης στον υπολογιστή του γραφείου σας από οποιαδήποτε κακόβουλη χρήση.

Τα μόνα στοιχεία που μεταφέρονται στο δίκτυο μετά την έναρξη της συνεδρίας μεταξύ του server και της συσκευής του χρήστη είναι οι αλλαγές στην εικόνα, τα κλικ του ποντικιού και οι πληκτρολογήσεις, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης ακόμη και σε δίκτυα μικρού εύρους που καθυστερούν.

H ροή δεδομένων στο διαδίκτυο υλοποιείται με το πρωτόκολλο SSL, ενώ ως θύρα στο firewall χρησιμοποιείται μόνον η 443 (htpps).

Το DC EveryWhere παρέχει επίσης τη δυνατότητα ορισμού συγκεκριμένων δικαιωμάτων πρόσβασης για κάθε ομάδα χρηστών ή συγκεκριμένο χρήστη εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των ευαίσθητων επιχειρησιακών δεδομένων.

Εργαστείτε Με Οποιαδήποτε Συσκευή

Με το DC EveryWhere μπορείτε να επικοινωνήσετε και να εργαστείτε σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκεστε χρησιμοποιώντας συσκευές με Windows, Mac, Linux, Smart Phones, PDA’s, Thin Clients.

Εργαστείτε Οικονομικά

To χαμηλό κόστος κτήσης, η ταχύτατη εγκατάσταση, η απλή χρήση και η δυνατότητα λειτουργίας με όλες τις windows εφαρμογές λογισμικού καθιστούν το DC EveryWhere ιδιαίτερα προσιτή λύση για όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Για τη λειτουργία του DC EveryWhere απαιτείται η ύπαρξη λειτουργικού συστήματος Windows Server 2003 ή 2008. Το DC EveryWhere διατίθεται σε πακέτα των 5 χρηστών (5, 10, 15, 20 κ.λ.π. χρήστες) και μπορεί να υποστηρίξει έως 75 χρήστες.

Εξοικονομήστε Κόστος Hardware

Το DC EveryWhere μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για την επικοινωνία των υπολογιστών του γραφείου σας στο τοπικό δίκτυο επιτυγχάνοντας όλες οι θέσεις εργασίας να επικοινωνούν και να δουλεύουν απ’ ευθείας με έναν ή περισσότερους κεντρικούς server της επιχείρησής σας.

Με τον τρόπο αυτό, μειώνετε σημαντικά το κόστος εξοπλισμού της επιχείρησής σας αφού θα μπορείτε πλέον, αν επιθυμείτε, να αντικαταστήσετε τα PCs που χρησιμοποιείτε ως τερματικά (τα οποία διαθέτουν σκληρό δίσκο, disc drives, ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα, δυνατότητα απ’ευθείας εξόδου στο Internet κλπ) με «Τhin Client» υπολογιστές που διατίθενται σε πολύ χαμηλό κόστος και προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια στα δεδομένα σας, αφού δεν προσφέρουν τη δυνατότητα «αντιγραφής» σε σκληρό δίσκο, δισκέτα ή CD.

Μειώστε Το Κόστος Λειτουργίας Της Επιχείρησής Σας

Με το DC EveryWhere το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας μπορεί να παρουσιάσει μείωση έως και 50%! αν λάβετε υπόψη την:

triangle-10px  Δυνατότητα των εργαζομένων να δουλεύουν από το σπίτι τους (ιδιαίτερα σημαντική δυνατότητα για επιχειρήσεις μικρού μεγέθους).

triangle-10px  Αποφυγή μετακινήσεων προς και από το γραφείο.

triangle-10px  Δυνατότητα εκμετάλλευσης για εργασία «νεκρού χρόνου» κατά τα ταξίδια.

triangle-10px  Δυνατότητα εργασίας στις εγκαταστάσεις του πελάτη (σημαντική δυνατότητα για τα λογιστικά γραφεία).

triangle-10px  Ασφάλεια των δεδομένων από κλοπές (με χρήση υπολογιστών τύπου thin client).

triangle-10px  Ενημέρωση των νέων εκδόσεων των εφαρμογών λογισμικού μόνο στον server (όταν χρησιμοποιούνται στο δίκτυο υπολογιστές thin client).

Μοναδικά Πλεονεκτήματα Για Λογιστικά Γραφεία

Το DC EveryWhere μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί το γραφείο σας! Τώρα εσείς και τα στελέχη σας μπορείτε να εργάζεστε απομακρυσμένα μέσω του Internet χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές λογισμικού που βρίσκονται στον server του λογιστικού σας γραφείου. Μπορείτε να ενημερώνεστε ή να ενημερώνετε τον πελάτη σας, να λαμβάνετε εκτυπώσεις, να καταχωρείτε παραστατικά, να εκδίδετε βεβαιώσεις, ενώ βρίσκεστε στο σπίτι σας ή στο γραφείο του πελάτη σας!

Μπορείτε ακόμη να επιτρέψετε στον πελάτη σας να έχει απομακρυσμένη, ελεγχόμενη, πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε για να ενημερωθεί για στοιχεία που αφορούν την επιχείρησή του, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο εξυπηρέτησης που του προσφέρετε.

Με τη δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας αυξάνετε το επίπεδο ικανοποίησης των στελεχών του λογιστικού σας γραφείου παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να εργαστούν όποτε εκείνοι επιθυμούν, ακόμη και σε αργίες ή νυκτερινές ώρες.

Χαρακτηριστικά & Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Απλή και Ασφαλής Απομακρυσμένη Πρόσβαση

Το DC EveryWhere αποτελεί μια αποτελεσματική από άποψη κόστους πρόταση που έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να καταστεί προσιτή η ασφαλής απομακρυσμένη πρόσβαση και η απλή, κεντρικοποιημένη διαχείριση από επιχειρήσεις με έως 75 απομακρυσμένους χρήστες. Διαμέσου μιας σύνδεσης με το διαδίκτυο, μετατρέπει έναν Microsoft® Windows Server® σε ένα ασφαλές σημείο πρόσβασης για client/server εφαρμογές, αρχεία και εσωτερικά websites, δίνοντας τη δυνατότητα στο διαχειριστή να ελέγξει ποιος θα έχει πρόσβαση στις εφαρμογές και στα αρχεία και πού θα μπορούν να τα εκτυπώσουν και να τα αποθηκεύσουν οι χρήστες.

Οι χρήστες βιώνουν την ίδια απόκριση σαν να βρίσκονταν στο γραφείο τους, ακόμη και αν βρίσκονται στην πραγματικότητα στην άλλη πλευρά της πόλης ή και στην άλλη πλευρά της χώρας.

 

Διαφανής και Βολική Πρόσβαση – Από Οπουδήποτε, Οποιαδήποτε Στιγμή

Αυξήστε την ικανοποίηση των εργαζομένων προσφέροντάς τους ένα ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον με γρήγορη, απλή και βολική πρόσβαση στις επιχειρησιακές πληροφορίες από οπουδήποτε και αν βρίσκονται – σε ένα υποκατάστημα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή στο σπίτι.

Το DC EveryWhere απρόσκοπτα επεκτείνει τον εργασιακό τους χώρο, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κρίσιμες εφαρμογές, όπως αυτοματοποιημένη βάση πελατών, συστήματα καταχώρησης παραγγελιών και συστήματα ελέγχου των αποθεμάτων, αυξάνοντας την παραγωγικότητα των εργαζομένων όσο βρίσκονται μακριά από το γραφείο τους.

Απλή Παραμετροποίηση Και Διαχείριση

Αυτοματοποιημένοι οδηγοί αναλαμβάνουν την παραμετροποίηση, την προσωποποίηση και τη διαχείριση του περιβάλλοντος της απομακρυσμένης πρόσβασης, απαιτώντας ελάχιστη προσπάθεια και εκπαίδευση.

Η ευκολία και η απλότητα του κεντρικού ελέγχου και της αναβάθμισης των Windows Server εφαρμογών σημαίνει ότι οι αναβαθμίσεις που έπαιρναν εβδομάδες για να υλοποιηθούν, τώρα ολοκληρώνονται μέσα σε λίγα λεπτά, επιτρέποντας στο διαχειριστή του συστήματός σας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε στρατηγικής σημασίας πρωτοβουλίες για το IT.

Ασφαλής Απομακρυσμένη Πρόσβαση

Ο διαχειριστής του συστήματος μπορεί να παρέχει πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές και φακέλους, ανατιθέμενη σύμφωνα με το χρήστη, την ομάδα χρηστών ή το ρόλο τους, εξασφαλίζοντας ότι πολύτιμες πληροφορίες δε θα υποπέσουν σε λάθος χέρια.

Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε το πού θα μπορούν να αποθηκεύουν και να εκτυπώνουν οι χρήστες τα αρχεία, έτσι ώστε να παραμένουν ασφαλή και εμπιστευτικά.

Και φυσικά, το DC EveryWhere κωδικοποιεί όλες τις απομακρυσμένες μεταδόσεις με ασφαλή κρυπτογράφηση, έτσι ώστε οι επικοινωνίες σας να παραμένουν ιδιωτικές, ακόμη και όταν πραγματοποιούνται πάνω από το διαδίκτυο.

Γρήγορη και Εύκολη Διαχείριση με το Windows Essential Business Server®

Το DC EveryWhere είναι πλήρως ενσωματωμένο στη διαχειριστική κονσόλα του Essential Business Server (EBS), επιτρέποντας τη διαχείριση της προσφοράς των εφαρμογών και άλλων βασικών στοιχείων από μια κεντρική τοποθεσία.

Παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία, η διαχείριση των CAL, η διαχείριση της ασφάλειας και η διαχείριση της απομακρυσμένης πρόσβασης στις εφαρμογές δεν υπήρξε ποτέ ευκολότερη.

Εξισορρόπηση Φορτίου για την Παροχή μιας Αδιάκοπης Εμπειρίας Χρήστη

Το DC EveryWhere αυτόματα κατανέμει τους χρήστες μεταξύ των διαθέσιμων server, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση για όλους τους χρήστες.

Αν κάποιος server τεθεί εκτός λειτουργίας, οι χρήστες αυτόματα ανακατευθύνονται σε έναν διαθέσιμο server και οι νέες διεργασίες παρακάμπτουν το server που έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, για να ελαχιστοποιηθεί το κόστος του help desk και των κλήσεων παροχής υποστήριξης, διατηρώντας παράλληλα σταθερή την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Βασισμένο σε Γερά Θεμέλια

Μόνο το DC EveryWhere σας βοηθάει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της παροχής σε πραγματικό χρόνο των επαγγελματικών εφαρμογών σας έξω από τα όρια του τοπικού δικτύου. Η μοναδική προσέγγιση της παροχής των εφαρμογών του DC EveryWhere αφαιρεί από τις απαραίτητες προδιαγραφές μεταβλητές όπως η τοποθεσία, η απόσταση, το bandwidth και η συσκευή, εξασφαλίζοντας ότι οι εφαρμογές και άλλοι πόροι είναι πλήρως προσβάσιμοι, ωστόσο ασφαλείς, έξω από τα κεντρικά γραφεία.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι καθιστά αποτελεσματικότερη τη διαχείριση του συστήματος, έτσι ώστε να μπορείτε να σπαταλάτε λιγότερο χρόνο και χρήματα ασχολούμενοι με τα υπολογιστικά συστήματα. Όντας η πλέον αποτελεσματική από άποψη κόστους λύση απομακρυσμένης πρόσβασης το DC EveryWhere συμπεριλαμβάνει τα TS CALs.

Η εταιρία σας θα υποδεχτεί σημαντικές βελτιώσεις σε κρίσιμες διεργασίες, βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, ασφάλεια στα δεδομένα, ικανοποίηση από την πλευρά των πελατών – και η ουσία: Περισσότεροι από 215.000 οργανισμοί παγκοσμίως ήδη βασίζονται στην τεχνολογία Citrix για ασφαλή πρόσβαση στις εφαρμογές και τα δεδομένα τους από τις πλέον βολικές γι’ αυτούς τοποθεσίες.

Γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά στο DC EveryWhere και μετατρέψτε τις δυσκολότερες προκλήσεις προσβασιμότητας στο μεγαλύτερο επιχειρησιακό σας πλεονέκτημα.