Πληροφορίες
triangle-10px Έντυπο Προϊόντος

Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Πάρτε με σιγουριά έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις! Το σύστημα Business Analysis αποκαλύπτει όλο τον κρυμμένο πλούτο των πληροφοριών της επιχείρησής σας! Τώρα, απλά και γρήγορα, μπορείτε να έχετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να προβλέψετε τη ζήτηση για τα προϊόντα σας, να βελτιστοποιήσετε την τιμολογιακή σας πολιτική, να δημιουργήσετε σύνθετες αναφορές, να αναλύσετε τις συνθήκες λειτουργίας της επιχείρησης, να μετρήσετε την απόδοση των διαφημιστικών σας ενεργειών, να μετρήσετε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας και πολλά άλλα.

Το σύστημα Business Analysis ανήκει στην κατηγορία εφαρμογών επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence Systems). Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και μπορεί να μετατρέψει, απλά και γρήγορα, τα δεδομένα της επιχείρησής σας σε πληροφορίες χρήσιμες για τη λήψη διοικητικών αποφάσεων.

Σας βοηθά να αποκτήσετε σε βάθος γνώση της επιχείρησής σας και να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις συνδυάζοντας όλο τον πλούτο των στοιχείων που βρίσκονται στις εφαρμογές λογισμικού που χρησιμοποιεί η επιχείρηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε είδους στατιστικές αναλύσεις και αναφορές, καθώς και να κατασκευάσετε εκτυπώσεις και γραφήματα.

Το σύστημα Business Analysis μπορεί να συνδεθεί και να αντλήσει πληροφορίες από εφαρμογές ERP, CRM, HRM όπως: InnovEra ERP, WinEra ERP, Premium HRM, Microsoft Dynamics CRM.

Οι πληροφορίες δομούνται σε “κύβους” OLAP (Online Analytical Processing Cubes) και εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας σας προκειμένου να τις επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας το Microsoft Excel, ή κάποιο άλλο εργαλείο στατιστικής ανάλυσης.

Το Business Analysis διαθέτει προκατασκευασμένους πολυδιάστατους κύβους, ώστε να μπορείτε:

triangle-10px  Να λάβετε άμεσα χρήσιμα στοιχεία και εκτυπώσεις.

triangle-10px  Να δημιουργήσετε απλά και γρήγορα νέους κύβους προσαρμόζοντας ή τροποποιώντας τους υπάρχοντες.

triangle-10px  Να καθορίσετε νέους κύβους που να περιέχουν τα δεδομένα που επιθυμείτε να επεξεργαστείτε.

triangle-10px  Να αποθηκεύσετε τους κύβους με σκοπό να τους ξαναχρησιμοποιήσετε.

Το Business Analysis είναι ολοκληρωμένο εργαλείο business intelligence και σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργείτε νέους κύβους επιλέγοντας πληροφορίες από όλη τη βάση δεδομένων και να διαμορφώνετε απλά ή σύνθετα ερωτήματα που επιτρέπουν τη αυτόματη την επεξεργασία των δεδομένων σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Η χρήση του Business Analysis είναι απλή και δεν απαιτεί γνώσεις πληροφορικής.