Πληροφορίες
triangle-10px Έντυπο Προϊόντος

 

Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Από το 1987 η μηχανογράφηση των λογιστικών γραφείων είναι συνώνυμη με την Data Communication. Είμαστε η εταιρία πληροφορικής που εμπιστεύεται η μεγαλύτερη μερίδα των λογιστών της χώρας. Με τις καινοτομίες μας αλλάξαμε ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων και με τα λογιστικά μας προγράμματα ‘τηρούμε’ τα βιβλία περισσότερων από 300.000 ελληνικών επιχειρήσεων. Σήμερα εξακολουθούμε να στηρίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό τον Έλληνα λογιστή και πρωτοπορούμε πάλι θέτοντας στη διάθεσή του τη σειρά Academia Financials, την πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη σειρά Οικονομικών και Λογιστικών εφαρμογών που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

Σχεδιασμένη με την υψηλή τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία της Data Communication στην αγορά των λογιστικών γραφείων, η σειρά Academia Financials δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου λογιστή που επιθυμεί να ανταποκριθεί στις ολοένα διευρυνόμενες ανάγκες της αγοράς, που θέλει να εξυπηρετεί άψογα και ολοκληρωμένα τους πελάτες του, αλλά και να διαχειρίζεται με επιτυχία τη δική του επιχείρηση, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα και ελαχιστοποιώντας το κόστος λειτουργίας του λογιστικού του γραφείου.

Το Academia Financials Γενική Λογιστική είναι ολοκληρωμένη διαχείριση βιβλίων Γ’ Κατηγορίας με μοναδικά χαρακτηριστικά (αυτόματη ενημέρωση με μία κίνηση, λογιστικά άρθρα, αυτόματο κλείσιμο ισολογισμού, αυτόματο έλεγχο συμφωνίας εγγραφών, Prorata, παρακολούθηση υπερδωδεκάμηνης χρήσης κλπ).

Στο Academia Financials Γενική Λογιστική περιλαμβάνονται:

triangle-10px  Διαχείριση Αξιογράφων

triangle-10px  Διαχείριση Παγίων

triangle-10px  Διαχείριση Προϋπολογισμών

triangle-10px  Ισολογισμός (αυτόματο κλείσιμο και εκτύπωση προς δημοσίευση)

triangle-10px  Intrastat

triangle-10px  Διαχείριση Λογιστικού Γραφείου

triangle-10px  Διαχείριση Έργων

triangle-10px  Κέντρα Κόστους

triangle-10px  Διαχείριση Οικοδομικών Έργων

triangle-10px  Αναλυτική Λογιστική

Σ’ εσάς, το λογιστή που θέλετε να ξεχωρίζει το λογιστικό σας γραφείο για την οργάνωση και την ποιότητα των υπηρεσιών του, η Data Communication απευθύνει την πρόσκληση να γνωρίσετε από κοντά τη σειρά Academia Financials και να την συγκρίνετε με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα για λογιστικά γραφεία που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.