Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Οι σύγχρονες διαδικτυακές πύλες, πέραν της  βασικής λειτουργίας τους ως μια πλατφόρμα λογισμικού για την ανάπτυξη ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών, διαθέτουν πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά που τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή για την παροχή ενός ευρέως  φάσματος διαδικτυακών εφαρμογών. 

Η Software Communication σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει Διαδικτυακές Πύλες και πλατφόρμες επιχειρησιακού επιπέδου κατάλληλες για επιχειρήσεις και οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται σε κάθε τομέα, οι οποίες προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα και μακροπρόθεσμη αξία.

Οι λύσεις της χαρακτηρίζονται από αποδεδειγμένη απόδοση σε σημαντικούς πελάτες, προερχόμενους από όλο το φάσμα των κλάδων της αγοράς, καινοτομία λόγω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής και της υιοθέτησης προηγμένων αρχιτεκτονικών.

Ένα τέτοιο πολύπλοκο σύστημα είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις από τον χρήστη αφού το σύστημα του παρέχει φιλικές διεπαφές για την ανανέωση του περιεχομένου, από οποιοδήποτε υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Παρέχουμε εξυπηρέτηση στους πελάτες μας που συχνά ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Χρησιμοποιούμε καινούριες τεχνολογίες, συνεχώς εξελισσόμενες, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες πάντα τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα καλύπτοντας έτσι κάθε υπάρχουσα και μελλοντική τους ανάγκη.

Το πακέτο είναι κατάλληλο όταν η συχνή ανανέωση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας είναι απαραίτητη και παρέχει την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης της ιστοσελίδας από την ίδια την επιχείρηση.