Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Με τη ραγδαία εξέλιξη και ανάπτυξη του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη για επαγγελματική επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας μέσω αυτού είναι πλέον επιτακτική. Πλέον δεν είναι απαραίτητη μόνο η κατασκευή ιστοσελίδας για την παρουσίαση της εταιρίας σας στο διαδίκτυο, αλλά και η ενσωμάτωση λειτουργιών ηλεκτρονικού καταστήματος σε αυτή.

Η συνεχώς αυξανόμενη χρήση του Internet έχει στρέψει το ενδιαφέρον πολλών καταναλωτών στην αγορά προϊόντων μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα, έτσι η κατασκευή ιστοσελίδας με λειτουργίες Ηλεκτρονικού Καταστήματος (Eshop) είναι η καταλληλότερη λύση για να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας, τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας, στο ευρύ αγοραστικό κοινό.

Η Software Communication αναλαμβάνει την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της αρεσκείας σας, βασισμένο πάντα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας σταθερής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου γιατί το eshop είναι το θεμέλιο της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και καταλαβαίνουμε τη σημασία της χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία για να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Κατασκευή EShop