Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Η ανταγωνιστικότητα της κάθε επιχείρησης στο σημερινό περιβάλλον εξαρτάται από την ικανότητά της να προσαρμόζεται συνεχώς στις απαιτήσεις της αγοράς, την πλήρη εκμετάλλευση των μέσων που διαθέτει, τη μείωση του κόστους και τη αύξηση της παραγωγικότητας.

Η κάθε επιχείρηση σήμερα κρίνεται από τις ολοκληρωμένες λύσεις που μπορεί να προσφέρει. Σε αυτόν τον άξονα κινούνται οι προτάσεις της Software Communication με την κατασκευή ολοκληρωμένης πλατφόρμας B2B βασισμένη στη χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογιών χωρίς περιττά ή υπερβολικά πλάνα.

Τα στελέχη και το προσωπικό της Software Communication είναι έμπειρα και εξειδικευμένα άτομα της πληροφορικής έτοιμα να σας βοηθήσουν και να σας προσφέρουν τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες τους για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τι μου προσφέρει ένα τέτοιο B2B Σύστημα;

triangle-10px Ευκολία στην διαχείριση πληροφορίας μεταξύ της επιχείρησης και των αντιπροσώπων ή των πελατών της. Με τον όρο Β2Β εννοούμε ένα “κλειστό” κύκλωμα εφαρμογών που εξυπηρετεί μόνον εξουσιοδοτημένους χρήστες για συγκεκριμένες ενέργειες. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχει μία εταιρία που να λαμβάνει τις παραγγελίες από τα συνεργαζόμενα καταστήματα μέσω του συστήματος χωρίς να απασχολείται ο υπάλληλος ή πωλητής την στιγμή που θα μπορούσε να διαθέσει τον χρόνο του για να προσεγγίσει νέους πελάτες.

triangle-10px Οι πελάτες σας θα έχουν διαρκή πρόσβαση στον κατάλογο των προϊόντων σας και θα δημιουργούν παραγγελίες οποιαδήποτε στιγμή.

triangle-10px Ανακαλύψτε πελάτες από περιοχές που δεν το φανταζόσασταν η δεν ήταν συμφέρουσα η επίσκεψη του πωλητή σας.

triangle-10px Δώστε τους την ευκαιρία να συστηθούν (να κάνουν την εγγραφή τους) και μετά επιλέξτε σε ποιον θα δώσετε πρόσβαση σε αγορές των προϊόντων σας.

triangle-10px Ο κάθε πελάτης σας θα έχει πρόσβαση στο δικό του τιμοκατάλογο, στους δικούς του τρόπους πληρωμής κλπ.

Κατασκευή Πλατφόρμας B2B & Διασύνδεση Με ERP