Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Οι εφαρμογές mobile βοηθούν τη σύγχρονη επιχείρηση να οργανώσει και να ελέγξει τη δραστηριότητά της και τις σχέσεις της με την αγορά, επιτρέποντας στα στελέχη της να ολοκληρώνουν το έργο τους έχοντας στη διάθεσή τους παντού, τις ευκολίες που απολαμβάνουν και στο γραφείο τους.

Τα mobile στελέχη ανταποκρίνονται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και στις ανάγκες των πελατών τους με την χρήση τεχνολογιών αιχμής, έχοντας μαζί τους παντού και πάντα τα εργαλεία και την πληροφόρηση που χρειάζονται μέσα από ένα smartphone ή ένα tablet.

H SoftComm, πρωτοπορώντας στη σύγκλιση των τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών σχεδιάζει με τις λύσεις DC Mobile για εσάς τον λογιστή, αλλά και για τους δικούς σας πελάτες ώστε να μπορείτε επικοινωνείτε με το πληροφοριακό σύστημα του γραφείου σας από οπουδήποτε, οποτεδήποτε, μέσω του κινητού τηλεφώνου σας. 

Τώρα δεν χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας χαρτιά και φορητούς υπολογιστές προκειμένου να ενημερώνετε τους πελάτες σας όταν τους επισκέπτεσθε ή όταν ξαφνικά χρειαστεί να απαντήσετε σε κάποιο ερώτημά τους και είστε μακριά από το γραφείο σας. 

Με τις λύσεις Mobile που εγκαθιστά η SoftComm, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο σας χρησιμοποιώντας το «έξυπνο» κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας και να ενημερώνεστε για την τρέχουσα εικόνα της επιχείρησής σας άμεσα σε πραγματικό χρόνο από τα προγράμματά σας.

Οι λύσεις Mobile που προτείνουμε:

triangle-10px  Entersoft Mobile (Data Communication)

triangle-10px  DC Mobile (Data Communication)