Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Η μηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της εύρυθμης λειτουργίας. Ως απάντηση σε αυτήν την ανάγκη δημιουργήθηκε το πακέτο λογισμικών με στόχο την κάλυψη των απαιτήσεων ξενοδοχειακών μονάδων.

Τα Hotel Management Systems είναι πακέτα εφαρμογών με στόχο την κάλυψη των εργασιών στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η δυνατότητα παραμετροποίησης, έχετε δηλαδή τη δυνατότητα  δίνοντας τις κατάλληλες τιμές και παραμέτρους να το προσαρμόσετε αποκλειστικά στην επιχείρησή σας.

Η Software Communication παραμετροποιώντας τέτοια πακέτα στοχεύει να δώσει στους πελάτες τις την πιο σύγχρονη και προηγμένη λύση για την ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση των ξενοδοχειακών μονάδων που αναλαμβάνει.

Ενσωματώνοντας την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, σχεδιάζουμε εξ’ ολοκλήρου τις διεργασίες μίας ξενοδοχειακής μονάδας «μέσα» στα ξενοδοχεία. Προσαρμόζουμε άριστα τα λογισμικά στις καθημερινές συνθήκες λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας λαμβάνοντας υπόψιν όχι μόνο τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες τους.

Τα συγκεκριμένα πακέτα λογισμικού μπορούν και διατίθενται σε άμεση συνεργασία και επικοινωνία με ηλεκτρονικές πλατφόρμες παρουσίασης των ξενοδοχειακών μονάδων με δυνατότητες κρατήσεων και πληρωμών.

Η εστίαση είναι μία βασική διεργασία της ξενοδοχειακής μονάδας. Με το πακέτο λογισμικού σας δίνουμε τη δυνατότητα για πλήρη κάλυψη όλων των εργασιών σε πολλαπλούς χώρους εστίασης μέσα στην ξενοδοχειακή μονάδα. 

Καλύπτει bar, pool bar, καφετέριες, εστιατόρια ακόμα και mini market που μπορεί να συμπεριλαμβάνονται εντός του ξενοδοχείου. Είναι κατάλληλο και για εγκατάσταση σε ανεξάρτητες επιχειρήσεις εστίασης καλύπτοντας πλήρως τις καθημερινές εργασίες τους.

Οι λύσεις για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις & Επιχειρήσεις Εστίασης που προτείνουμε:

triangle-10px  DC Hotel (Data Communication)

triangle-10px  PYLON Hospitality (EpsilonNet)

triangle-10px  PYLON Restaurant (EpsilonNet)

triangle-10px  Proxess Hotel (Proxess)

triangle-10px  Proxess Γεύσις (Proxess)