Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Στις σύγχρονες συνθήκες η επιτυχημένη πορεία μιας επιχείρησης, αλλά πολλές φορές και η ίδια η επιβίωση της, εξαρτάται από τις γρήγορες και σωστές αποφάσεις που λαμβάνει. Τα συστήματα  Επιχειρηματικής Eυφυίας (Business Intelligence) συγκεντρώνουν και επεξεργάζονται δεδομένα από διάφορες πηγές της επιχείρησης, παρέχοντας γρήγορες πληροφορίες που αξιοποιούνται από τη διοίκηση.

Η SoftComm δραστηριοποιείται έντονα στην αγορά διαθέτοντας λύσεις BI, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς διαφόρων μεγεθών και ετερογενών δραστηριοτήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη λύσεων Enterprise Performance Management.

Η κατηγορία εφαρμογών επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence Systems), απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις και μπορούν να μετατρέψουν, απλά και γρήγορα, τα δεδομένα της επιχείρησής σε πληροφορίες χρήσιμες για τη λήψη διοικητικών αποφάσεων.

Σας βοηθά να αποκτήσετε σε βάθος γνώση της επιχείρησής σας και να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις συνδυάζοντας όλο τον πλούτο των στοιχείων που βρίσκονται στις εφαρμογές λογισμικού που χρησιμοποιεί η επιχείρηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε είδους στατιστικές αναλύσεις και αναφορές, καθώς και να κατασκευάσετε εκτυπώσεις και γραφήματα.

Σας παρέχουμε με επιτυχία λύσεις Επιχειρηματικής Ευφυΐας, που βασίζονται σε καταξιωμένα στη διεθνή αγορά προϊόντα, σε κάποιους από τους μεγαλύτερους και απαιτητικότερους οργανισμούς στην Ελλάδα.

Οι λύσεις Επιχειρηματικής Ευφυίας – Business Intelligence (BI) που προτείνουμε:

triangle-10px  Business Analysis (Data Communication)

triangle-10px  Proxess BIS (Proxess)