Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Οι επιχειρήσεις του κλάδου λιανικής, ως αντιστάθμισμα στις επιπτώσεις των οικονομικών συνθηκών και για να αντιμετωπίσουν τις επιχειρηματικές προκλήσεις του κλάδου, καταφεύγουν στην αξιοποίηση της τεχνολογίας με την εγκατάσταση και χρήση συστημάτων Διαχείρισης Λιανικής.

Ο τομέας του λιανικού εμπορίου αποτελεί μία κάθετη αγορά στην οποία η Software Communication συστηματικά επενδύει, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων, που περιλαμβάνει εξειδικευμένες εφαρμογές προσαρμοζόμενες σε κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

Τα συστήματα Διαχείρισης Λιανικής αναπτύσσονται με συνεχή τεχνολογικό εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην ισχύουσα νομοθεσία, ενώ επιλέγονται και διεθνή πακέτα λογισμικού για την κάλυψη ιδιαίτερων αγορών. 

Καλύπτουμε πλήρως τις ιδιαιτερότητες και εξειδικευμένες ανάγκες της λιανικής πώλησης. Τα συστήματά μας μπορούν να απαντούν αποτελεσματικά στα χαρακτηριστικά γρήγορης απόκρισης, στις ανάγκες πληροφόρησης και ανταλλαγής δεδομένων καθώς και στις λύσεις ολοκλήρωσης με συστήματα POS, Ταμειακές μηχανές, Barcode printers και readers κ.λπ.

Σημαντικό πλεονέκτημα των προϊόντων γι’ αυτή την αγορά και παράγοντας διαφοροποίησης είναι η δυνατότητα λειτουργίας ONLINE αλλά και η αυτόματη μετάπτωση σε OFFLINE λειτουργία σε περίπτωση πτώσης μιας τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης. Η λύση αυτή συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μίας ONLINE λειτουργίας με την εγγυημένη διάρκεια λειτουργίας μίας τοπικής εγκατάστασης.

Οι λύσεις Διαχείρισης Λιανικής της Software Communication μπορούν να καλύψουν επιχειρήσεις λιανικής πώλησης διαφορετικών μεγεθών σε τομείς όπως:

triangle-10px  Καταστήματα πώλησης ειδών ευρείας κατανάλωσης, όπως Supermarket, Cash & Carry κ.λπ.

triangle-10px  Πολυκαταστήματα και καταστήματα ένδυσης

triangle-10px  Εξειδικευμένα εμπορικά καταστήματα (καλλυντικά, παιχνίδια, είδη τεχνολογίας, ηλεκτρικά είδη, κ.λπ.)

triangle-10px  Καταστήματα πώλησης τροφίμων (κρεοπωλεία, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία, κ.λπ.)

triangle-10px  Επιχειρήσεις εστίασης (fast-food, καφετέριες, κ.λπ.).

Επίσης οι εξειδικευμένες λύσεις για την Διαχείριση καυσίμων, απευθύνονται σε μικρά ή μεγάλα πρατήρια υγρών καυσίμων, όπως και σε κάθε εταιρία πετρελαιοειδών, η οποία θέλει να ελέγξει συνεργαζόμενα πρατήρια ή ιδιόκτητα πρατήρια – υποκαταστήματα.

Οι λύσεις Εντατικής Λιανικής που προτείνουμε:

triangle-10px  DC Retail System (Data Communication)

triangle-10px  PYLON Retail (EpsilonNet)

triangle-10px  Entersoft Retail (Entersoft)

triangle-10px  Proxess Retail (Proxess)