Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες αλλάζουν ταχύτατα, η υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης πελατοκεντρικής στρατηγικής αποτελεί τη βέλτιστη προσέγγιση για να αποκτήσει κάθε επιχείρηση το ζητούμενο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Οι εφαρμογές CRM (Customer Relationship Management) έχουν αναπτυχθεί με σκοπό να εκπληρώσουν το δύσκολο έργο της διαχείρισης των σχέσεων με τους πελάτες. Η  πληροφορία που συλλέγεται από τα διαφορετικά τμήματα της επιχείρησης, της δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώνει τη συμπεριφορά και το προϊόν της σύμφωνα με όσα γνωρίζει για τον πελάτη, τις συνήθειες και τις ανάγκες του και να τον εξυπηρετεί προσωπικά μέσα από οποιαδήποτε δραστηριότητά της (πώληση, marketing ή υποστήριξη), αλλά και μέσα από οποιοδήποτε κανάλι επικοινωνίας (προσωπική επαφή, internet, call centers, kiosks, ATM κ.λπ.).

Η Software Communication διαθέτει λύσεις CRM, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρήσεων διαφορετικών δραστηριοτήτων και μεγέθους. Οι λύσεις CRM βασίζονται στις σειρές προϊόντων των μεγαλύτερων κατασκευαστών λογισμικού στην Ελλάδα και όχι μόνο, οι οποίες αναπτύσσονται, παραμετροποιούνται και εφαρμνόζονται από τους software advisors της Software Communication, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης ενώ συνοδεύονται από υπηρεσίες σχεδιασμού, υλοποίησης και υποστήριξης της λύσης. 

Μπορείτε να αναπτύξετε κερδοφόρες σχέσεις με τους πελάτες σας με την καλύτερη διαχείριση δυνητικών πελατών και ευκαιριών πώλησης. Καταγράφετε την επικοινωνία με τους πελάτες σας, από την πρώτη επαφή μέχρι και την υποστήριξη μετά την πώληση. Αναλύετε τα στοιχεία των πελατών σας έτσι ώστε να καταλάβετε ποιοι από αυτούς σας αποφέρουν τα περισσότερα έσοδα;

Εργαστείτε πιο αποδοτικά, προσφέροντας νέα επίπεδα εξυπηρέτησης στους πελάτες σας, με τις λύσεις Διαχείρισης των Σχέσεών σας με τους Πελάτες (Customer Relationship Management – CRM) που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο ο οποίος έρχεται σε επαφή με πελάτες να έχει πρόσβαση σε όλες τις κρίσιμες πληροφορίες.

Οι λύσεις CRM που προτείνουμε:

triangle-10px  Entersoft CRM (Entersoft)

triangle-10px  PYLON CRM (EpsilonNet)

triangle-10px  Soft1 CRM (SoftOne)

triangle-10px  Microsoft Dynamics CRM (Data Communication)