Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Τα συστήματα διαχείρισης Γεωπονικών Καταστημάτων αποτελούνται από ERP εφαρμογές, οι οποίες μπορούν και καλύπτουν πλήρως τις δραστηριότητες των Γεωπονικών Καταστημάτων ανεξαρτήτου μεγέθους με εξατομικευμένες λύσεις μεγάλης ή μικρής κλίμακας.

Οι λύσεις που προτείνουμε βασίζονται στις σειρές προϊόντων των μεγαλύτερων κατασκευαστών λογισμικού στην Ελλάδα και όχι μόνο, οι οποίες αναπτύσσονται και παραμετροποιούνται από τους software advisors της Software Communication, βάση των απαιτήσεων της εκάστοτε εγκατάστασης που υλοποιούμε. Βασικό πλεονέκτημά μας είναι ότι προσαρμόζουμε κάθε εγκατάσταση πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησης, χωρίς να απαιτείται η επιχείρηση να παρεκκλίνει από τις υπάρχουσες επιχειρησιακές διαδικασίες της.

Πρόκειται για ολοκληρωμένα πακέτα διαχείρισης του σύγχρονου γεωπονικού καταστήματος τα οποία καλύπτουν την παρακολούθηση της διάθεσης των Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων στους πελάτες – παραγωγούς. Επίσης καλύπτουν και τη διαδικασία της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης που με εύκολο και γρήγορο τρόπο ενημερώνεται η βάση του υπουργείου έτσι όπως ακριβώς έχει ζητηθεί χωρίς έξτρα καταχωρήσεις των παραστατικών στην σελίδα του υπουργείου, κερδίζοντας έτσι πολύ χρόνο και κόπο, η ενημέρωσή της γίνεται απευθείας κατά την τιμολόγηση.

Τέλος με ένα πλήθος έτοιμων αναφορών και στατιστικών, σας ενημερώνει για την πορεία της επιχείρησης. Επίσης με τις γεννήτριες αναφορών και στατιστικών που διαθέτει, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας αναφορές.

Οι λύσεις Γεωπονικών Καταστημάτων που προτείνουμε:

triangle-10px  WinEra ERP (Data Communication)

triangle-10px  Soft1 Agros Solution (Data Communication)