Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Τα συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών πόρων (ERP) αποτελούν την καρδιά των πληροφοριακών συστημάτων κάθε επιχείρησης ή οργανισμού και τη βάση για την ομαλή λειτουργία τους, αλλά και τη λήψη αποφάσεων της διοίκησης.

Η Software Communication διαθέτει ERP, οι οποίες μπορούν και καλύπτουν πλήρως επιχειρήσεις διαφορετικών μεγεθών και δραστηριοτήτων, καθώς και Δημόσιους οργανισμούς που απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις μεγάλης κλίμακας.

Οι λύσεις ERP της Software Communication βασίζονται σε προϊόντα και διεθνείς πλατφόρμες και συνοδεύονται από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με στόχο να παραδοθεί μία απόλυτα λειτουργική λύση προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Οι λύσεις ERP βασίζονται στις σειρές προϊόντων των μεγαλύτερων κατασκευαστών λογισμικού στην Ελλάδα και όχι μόνο, οι οποίες αναπτύσσονται και παραμετροποιούνται από τους software advisors της Software Communication, βάση των απαιτήσεων της εκάστοτε εγκατάστασης που υλοποιούμε. Βασικό πλεονέκτημά μας είναι ότι προσαρμόζουμε κάθε εγκατάσταση πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησης, χωρίς να απαιτείται η επιχείρηση να παρεκκλίνει από τις υπάρχουσες επιχειρησιακές διαδικασίες της.

Οι λύσεις ERP που προτείνουμε:

triangle-10px  WinEra ERP (Data Communication)

triangle-10px  InnovEra ERP (Data Communication)

triangle-10px  PYLON Commercial (EpsilonNet)

triangle-10px  Soft1 ERP (SoftOne)

triangle-10px  Entersoft Business Suite (Entersoft)

triangle-10px  Epsilon Business (EpsilonNet)