Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις καλούνται να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό τους αξιοποιώντας προηγμένα  συστήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, επεκτείνοντας πολλές φορές τις ανάγκες τους πέραν των παραδοσιακών διαδικασιών σε τομείς, όπως η υποστήριξη της επιλογής ή η αξιολόγηση του προσωπικού.

Η Software Communication εστιάζει στην υλοποίηση και υποστήριξη συστημάτων για την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, για όλο το εύρος των επιχειρήσεων και οργανισμών με πλήρη λειτουργικότητα, η οποία ξεκινά από τη μισθοδοσία, καλύπτει τη διαχείριση του ανθρώπινου κεφαλαίου και μπορεί να διαθέτει online portal για την άμεση επικοινωνία με τους εργαζομένους.

Οι λύσεις διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελούν προϊόν συνεχούς εξέλιξης ενσωματώνοντας την τεχνογνωσία που συσσωρεύεται από τη χρήση τους σε μεγάλες βιομηχανικές, εμπορικές μονάδες και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Με τη χρήση τους κάθε επιχείρηση επιτυγχάνει αποδοτικότητα στη λειτουργία του Γραφείου Προσωπικού της, εξοικονόμηση χρόνου, έλεγχο ροής διαδικασιών αντί για απλή διαχείριση δεδομένων, άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της διοίκησης.

Οι λύσεις μισθοδοσίας αναπτύσσονται και εξελίσσονται συνεχώς, καλύπτοντας όλες τις τυποποιημένες ανάγκες της επιχείρησης με απόλυτη συμβατότητα προς την ισχύουσα νομοθεσία. Διαθέτουν απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις πλέον σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες υπολογισμού μισθοδοσίας.

Οι λύσεις Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας που προτείνουμε:

triangle-10px  Premium HRM Μισθοδοσία (Data Communication)

triangle-10px  Epsilon Extra Μισθοδοσία (EpsilonNet)

triangle-10px  Premium HRM (Data Communication)

triangle-10px  Premium HRM Hotel (Data Communication)

triangle-10px  PYLON HRM (EpsilonNet)

triangle-10px  Soft1 Μισθοδοσία (SoftOne)