Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Ολοένα και περισσότερες εταιρίες κατανοούν την ανάγκη ύπαρξης μιας ιστοσελίδας για την επιχείρηση τους. Δυστυχώς, ελάχιστοι γνωρίζουν πως απλά η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας δεν μπορεί να φέρει κέρδη. Εάν ανήκετε στην κατηγορία των ιδιοκτητών ιστοσελίδων που θέλετε η ιστοσελίδα τους να έχει το μέγιστο δυνατό ROI (Return On Investment), καλό θα ήταν να πάρετε στα σοβαρά την επαγγελματική προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Το Internet είναι μια παγκόσμια δυναμική αγορά και αποτελεί πλέον ένα από τα αποτελεσματικότερα κανάλια marketing κάθε σύγχρονης εταιρείας. Οι καταναλωτές αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο στο Internet, καθιστώντας έτσι το Interactive Marketing, επιτακτική ανάγκη κάθε υγιούς επιχείρησης.

Καθημερινά προστίθενται νέοι ανταγωνιστές που κυνηγάνε τους ίδιους πελάτες με εσάς! Για να έχει επιτυχία ο δικτυακός σας τόπος θα πρέπει πρώτον να τον επισκέπτονται και δεύτερον να πείθει τους κατάλληλους επισκέπτες να γίνουν πελάτες.

Είναι όμως και μια αγορά που έχει τους δικούς της κώδικες συναλλαγής με τους επισκέπτες της.

Το Interactive Marketing και η διαφήμιση στο διαδίκτυο μπορούν να φέρουν κοντά την επιχείρηση με το κοινό της, δημιουργώντας αμφίδρομες, μακροχρόνιες και κερδοφόρες σχέσεις.

Στην Software Communication διαθέτουμε μια συγκεκριμένη μεθοδολογία και στρατηγική για να σας αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και την κερδοφορία. Είναι γεγονός ότι μας εμπιστεύονται πελάτες από όλους τους κλάδους όπως τουριστικούς, ασφαλιστικούς, χρηματοοικονομικούς, υγείας, ηλεκτρονικά καταστήματα κ.α. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε διαδραστικές ηλεκτρονικές καμπάνιες & στρατηγικές με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

triangle-10px  Σχεδιασμός on line στρατηγικής:

Η έρευνα και η ανάλυση ανταγωνισμού προηγούνται οποιουδήποτε σχεδίου marketing ώστε να τεθούν στόχοι και να χαραχθεί η στρατηγική marketing και επικοινωνίας.

 triangle-10px  Σχεδίαση ιστοσελίδων – website design

Δημιουργούμε τον ιδανικό εικαστικό σχεδιασμό και το ύφος της ιστοσελίδας σας, τηρώντας τις αρχές και τα μοτίβα χρηστικότητας του web, έτσι ώστε η δομή της ιστοσελίδας να είναι ελκυστική για τον  επισκέπτη.

 triangle-10px  Προώθηση ιστοσελίδων – Search engine optimization (SEO):

Εντοπίζουμε το πως διαμορφώνεται online η αγορά σας, και φέρνουμε την επιχείρησή σας κοντά στο κοινό της μέσω της προώθησης στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

 triangle-10px  Pay per click διαφήμιση (PPC):

Σχεδιάζουμε την καμπάνια προώθησης της ιστοσελίδας σας στις διαφημίσεις των μηχανών αναζήτησης, προσεγγίζοντας εύκολα και γρήγορα το κοινό της επιχείρησής σας.

triangle-10px  Social Media Marketing:

Εκμεταλλευόμαστε τη Δυναμική των Social Media προς όφελος της επιχείρησής σας! Τοποθετούμε την επιχείρησή σας στο επίκεντρο της συζήτησης δημιουργώντας αμφίδρομες σχέσεις με το κοινό σας.

triangle-10px  Convertion Rate Optimization Μετατροπή επισκεπτών ιστοσελίδας σε πελάτες:

Με την χρήση καλών πρακτικών στο design της ιστοσελίδας και την διεξαγωγή πειραμάτων, μεγιστοποιούμε το ποσοστό μετατροπής των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας σε πελάτες.

triangle-10px  Email Marketing

Μέσα από την τεράστια κατηγοριοποιημένη (ανά κλάδο, ηλικία) βάση δεδομένων μας μπορούμε και στοχεύουμε τις καμπάνιες με email που αποστέλλονται σε πιθανούς πελάτες που πληρούν τα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις καμπάνιες που έχουμε μελετήσει και δημιουργήσει ειδικά για την εταιρεία σας.

triangle-10px  SMS Marketing

Η κινητή τηλεφωνία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας σε ιδιωτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ώστε είναι και ένας από τους πλέον επιτυχημένους τρόπους διεξαγωγής όλων των γνωστών και επιτυχημένων διαφημιστικών καμπανιών.

triangle-10px   Μέτρηση και αξιολόγηση ιστοσελίδας (Web Analytics):

Στήνουμε  και παρακολουθούμε μηχανισμούς μέτρησης και αξιολόγησης της ιστοσελίδας σας, προτείνοντας βελτιώσεις όπου απαιτούνται.

Σας καθοδηγούμε με σιγουριά στην παγκόσμια αγορά του διαδικτύου!