Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
28ης Οκτωβρίου 22
Αργολίδα, 21232

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

Η Software Communication, με την πολύχρονη εμπειρία της σε εφαρμογές ERP καθώς και σε εφαρμογές διαδικτύου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς σας προσφέρει τη δυνατότητα διασύνδεσης του EShop με το ERP σας καθώς και την κατασκευή ηλεκτρονικής πλατφόρμας B2B και διασύνδεσής της με το ERP σας.

Η σύνδεση του Eshop με το ERP σας αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση που δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση σας να αποκτήσει ένα e-shop το οποίο να συνδέεται δυναμικά με το ERP σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεστε να καταναλώνεται χρόνο για την ενημέρωση του eshop σας καθώς ο χρήστης ως βάση θα εργάζεται όπως και πριν στο ERP. Πιο συγκεκριμένα συγχρονίζει την αποθήκη, τις παραγγελίες και τους πελάτες μεταξύ των δύο συστημάτων πραγματοποιώντας ουσιαστικά τη διαχείριση των προϊόντων και των παραγγελιών του e-shop από το ERP σας.

Η αμφίδρομη διασύνδεση που παρέχουμε σας επιτρέπει να:

triangle-10px Αυτοματοποιεί την διαδικασία εισαγωγής προϊόντων στο E-shop από το ERP σας προσφέροντας στην επιχείρηση πολύτιμο χρόνο και αποφυγή λαθών.

triangle-10px Δυνατότητα προσθαφαίρεσης κωδικών προϊόντων χωρίς να μπαίνετε στο E-shop.

triangle-10px Ενημερώνει τα προϊόντα στο E-shop με τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο ERP προσφέροντας αξιοπιστία και ταχύτητα.

triangle-10px Δεν απαιτούνται επιπλέον γνώσεις, μόνο ο χειρισμός του ERP σας.

triangle-10px Δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού των ενημερώσεων των προϊόντων και παραγγελιών.

triangle-10px Ενημέρωση διαθεσιμότητας (υπολοίπου) αμφίδρομα με δυνατότητα επιστροφής στο E-shop του status της παραγγελία (αν έχει τιμολογηθεί ή όχι).

triangle-10px Αξιοπιστία, με την εφαρμογή να τρέχει ασταμάτητα 365 μέρες τον χρόνο.

triangle-10px Μεταφορά από το ERP σας προς το E-shop όνομα, τιμή, ΦΠΑ, διαθεσιμότητα (υπόλοιπο), περιγραφή (μεγάλη, μικρή), κατασκευαστή, κατηγορία, τιμή προσφοράς, ημερομηνίες ισχύς της προσφοράς και φωτογραφία του είδους.

triangle-10px Μεταφορά από το E-shop προς το ERP τις παραγγελίες και τους πελάτες που τις εκτέλεσαν, οι οποίοι αν δεν υπάρχουν στο ERP σας τους δημιουργεί αυτόματα με τα στοιχεία που έχουν καταχωρήσει στο site κατά την εγγραφή τους.

triangle-10px Δυνατότητα υποκατηγοριοποίησης των ειδών, ακριβώς όπως τα έχετε δημιουργήσει στο ERP σας.

Δίνοντας σας μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση μπορούμε να σας παρέχουμε:

triangle-10px Εξολοκλήρου κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος

triangle-10px Εξολοκλήρου σχεδιασμός και κατασκευή της ηλεκτρονικής πλατφορμας B2B

triangle-10px Εγκατάσταση και παραμετροποίηση της εφαρμογής ERP

triangle-10px Εγκατάσταση και παραμετροποίηση εφαρμογής διασύνδεσης

triangle-10px  Εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη

Εκτός από τα γνωστά συστήματα Entersoft, Data Communication, EpsilonNet, Softone, Atlantis, Galaxy μπορούμε να διασυνδέσουμε το Eshop σας και με άλλα εξειδικευμένα μηχανογραφικά συστήματα.

Επίσης στην περίπτωση που έχετε ήδη το ERP και επιθυμείτε ένα συμβατό Eshop, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις εξαιρετικής ποιότητας βασισμένες στην καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο το Magento.

Κάθε διασύνδεση με λογισμικό άλλης εταιρίας φέρει πάντα την πιστοποίηση καταλληλόλητας και των δύο εταιριών μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους και δοκιμές σταθερότητας. Έτσι παρέχουμε πάντα αξιόπιστες λύσεις εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν τέτοιου είδους διασυνδέσεις ή ενοποιήσεις συστημάτων.

Αν θέλετε να δείτε τη δοκιμαστική έκδοση των εφαρμογών καθώς και να μας εκθέσετε τις απορίες σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων και να προγραμματίσουμε μια δωρεάν συνάντηση στα γραφεία σας ή μπορούμε ακόμα να προγραμματίσουμε μια απομακρυσμένη παρουσίαση ώστε να αντιληφθείτε και στην πράξη το πακέτο των συγκεκριμένων υπηρεσιών για την εταιρία σας.

Με τη Software Communication μπορείτε να αισθάνεστε και να είστε πραγματικά ασφαλείς.

Πιστοποιήσεις και Συνεργάτες