Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Τουρισμός συνεισφέρει σημαντικά στην ελληνική οικονομία και το τελευταίο διάστημα γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια για την προβολή του, με αποτέλεσμα τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό να είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά. Οι σύγχρονες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις έχουν άμεση ανάγκη για εκσυγχρονισμό των πληροφοριακών συστημάτων τους ώστε με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του συγκεκριμένου κλάδου.

Η Software Communication διακρίνοντας πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την αναβάθμιση του λογισμικού των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σας παρουσιάζει το DC Hotel.

Τι είναι το DC Hotel;
Το DC Hotel αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού για κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση. Διακρίνεται για την ευκολία χρήσης του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως από κάθε χρήστη χωρίς να προαπαιτούνται ειδικές γνώσεις. Διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης και προσαρμογής στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης, προσφέρει άμεση και σε βάθος πληροφόρηση για κάθε δραστηριότητά της και βοηθά στη λήψη αποφάσεων. Με λίγα λόγια αποτελεί την ιδανική,  σύγχρονη, λύση για την οργάνωση κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης καλύπτοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών της».

Τι οφέλη μπορεί να έχει ένας ξενοδόχος από το DC Hotel;
Τα οφέλη από την εγκατάσταση του DC Hotel είναι πολλά και σε διαφορετικά επίπεδα για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

Όσον αφορά στη διαχείριση της μονάδας, το DC Hotel προσφέρει άμεση πληροφόρηση για τη διαθεσιμότητα, τη δυναμικότητα αλλά και την πρόβλεψη πληρότητας του ξενοδοχείου. Με την πληροφορία να διαρθρώνεται τόσο σε άτομα και δωμάτια, όσο σε τύπους συμφωνίας, η μεγιστοποίηση της απόδοσης κάθε μονάδας είναι πλέον εφικτή.

Η διαχείριση κρατήσεων, απλών και συμβολαιακών γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Η παρακολούθηση και οργάνωση των επιπλέον δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου, όπως για παράδειγμα εκδηλώσεων, συνεδρίων κ.α. καθώς και η διαχείριση των προκαταβολών τους βελτιστοποιείται στο έπακρο. Παράλληλα, η εφαρμογή ενσωματώνει όλη αυτή τη λειτουργικότητα που είναι απαραίτητη για τα τμήματα οροφοκομίας και συντήρησης της ξενοδοχειακής μονάδας.

Σε επίπεδο οικονομικής διαχείρισης, το Σύστημα Πρότυπης Κοστολόγησης, που έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή, προσφέρει άμεση εικόνα κόστους και κέρδους κάθε κράτησης κατά την καταχώρισή της. Η δυνατότητα παρακολούθησης των χρεώσεων διαμενόντων και επισκεπτών και η τιμολόγηση αυτών μέσα από το σύστημα εγγυάται την αποφυγή λαθών στις συναλλαγές.  Ο ακριβής προσδιορισμός των οικονομικών μεγεθών σε καθημερινή βάση με το κλείσιμο της ημέρας μαζί με την πληθώρα εκτυπωτικών επιλογών διευκολύνουν τον ξενοδόχο στη λήψη αποφάσεων.

Αξίζει να αναφερθεί πως η πληροφόρηση για την ξενοδοχειακή δραστηριότητα και για την οικονομική διαχείριση της επιχείρησης γίνονται μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον προς το χρήστη, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του και διακρίνεται για τις διαδραστικές γραφικές απεικονίσεις του.

Η τεχνολογία και κυρίως το Internet σε συνεργασία με το DC Hotel
Από την εμπειρία μας βλέπουμε πως η τεχνολογία και η πληροφορική έχουν διεισδύσει σε πάρα πολλούς κλάδους και πλέον «κυριεύουν» σχεδόν κάθε χώρο και εργασία μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Το DC Hotel είναι μια εφαρμογή που διακρίνεται όχι μόνο για την ευελιξία και την ευχρηστία της, αλλά και για την καινοτομία της.
Σε αυτό το πλαίσιο, το DC Hotel έχει δυνατότητα συνδεσιμότητας με το τηλεφωνικό κέντρο του ξενοδοχείου και τα ταμειακά συστήματα P.O.S. καθώς επίσης με πλατφόρμες ηλεκτρονικών κρατήσεων.

Επιπλέον, με την τήρηση ιστορικού των πελατών, οι επιχειρηματίες μπορούν να γνωρίζουν τους τακτικούς τους πελάτες και τις προτιμήσεις τους και να τους στέλνουν ειδικές προσφορές, ή ακόμα και ευχές μέσω e-mail ή SMS. Συνεπώς, το DC Hotel συμβάλλει σημαντικά στη συνεχή βελτίωση των εμπειριών των πελατών σε συνδυασμό με μείωση του κόστους, αύξηση των πωλήσεων και αύξηση των εσόδων».

Το DC Hotel προορίζεται μόνο για τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες;
Οχι! Το DC Hotel απευθύνεται σε κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι αυτή. Πρόκειται για ένα απλό και φιλικό λογισμικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου εύκολα σε ξενώνες, πανσιόν, hostels, ενοικιαζόμενα δωμάτια, day use hotels, όπως και σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Το DC Hotel, είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τις τουριστικές επιχειρήσεις, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στις εξειδικευμένες ανάγκες που έχει η κάθε μια από αυτές».

Τέλος, αυτό που κερδίζει ο ξενοδόχος είναι η αξιοπιστία. Η άμεση και ποιοτική υποστήριξη του πελάτη είναι ακρογωνιαίος λίθος της πολιτικής της Software Communication. Οπουδήποτε και αν βρίσκεται η ξενοδοχειακή επιχείρηση αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του λογισμικού και βέβαια η υποστήριξή της είναι εξασφαλισμένη από την εταιρεία μας.

Δείτε αναλυτικά το DC Hotel…


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail