Αποφασίσατε και υλοποιήσατε την κατασκευή της νέας σας εταιρικής ιστοσελίδας ή του νέου σας eshop, αλλά αν και με την πάροδο αρκετού χρόνου από τη στιγμή που βρίσκεται online, δεν μπορεί να βρεθεί στις μηχανές αναζήτησης.  Και εδώ ακριβώς είναι το σημείο εκείνο που σκέφτεστε ότι έχετε φτιάξει μία πολύ όμορφη γραφιστικά ιστοσελίδα αλλά τελικά την βλέπετε μόνον εσείς και όχι οι δυνητικοί πελάτες σας (για τους οποίους εν τέλει την κατασκευάσατε) μιας και οι τελευταίοι δεν μπορούν να την βρουν.

Για να χαρακτηρίσουμε μία ιστοσελίδα επιτυχημένη δεν φτάνει μόνο να είναι όμορφη και εντυπωσιακή η σχεδίασή της και γενικότερα ολόκληρο το γραφιστικό της περιβάλλον, αλλά ένα πολύ μεγάλο ρόλο, ίσως τον σημαντικότερο, παίζει και η προώθησή της στις μηχανές αναζήτησης. Μία ιστοσελίδα η οποία θα είναι φιλική όχι μόνο στο χρήστης αλλά και στις μηχανές αναζήτησης σίγουρα θα έχει πολλά θετικά αποτελέσματα για την επιχείρηση ώστε να πετύχει τους επιθυμητούς στόχους.

Είναι εντελώς βέβαιο ότι έχετε ακούσει από τους διάφορους ‘ειδικούς του χώρου’ να σας υπόσχονται σίγουρα, εγγυημένα αποτελέσματα για την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και τελικά αφού τους εμπιστευτείτε να καταλήξετε να αναζητάτε την ιστοσελίδα σας σε μεγάλο βάθος αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Στη SoftComm σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που θα καλύψουν και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σας.  Η λύση που σας προτείνουνε βασίζεται στη βαθιά γνώση του αντικειμένου και στην πολυετή εμπειρία μας.  Προσφέρουμε πολυδιάστατες στρατηγικές σχεδιασμένες ειδικά για την κάθε περίπτωση που αναλαμβάνουμε ώστε να στοχεύουμε ακριβώς στα αποτελέσματα που επιθυμείτε εσείς να έχετε.

Τι ακριβώς κάνουμε;  Η απάντηση φαίνεται απλή αλλά είναι εξαιρετικά σύνθετη και θα σας δώσουμε μία γενική εικόνα:

Παραμετροποίηση ιστοσελίδας
Αναλύουμε τον κώδικα της ίδιας της ιστοσελίδας και κάνουμε τις παρεμβάσεις όπου κρίνουμε αναγκαίο προσθέτοντας, τροποποιώντας ακόμα και αναδημιουργώντας το σωστό πηγαίο κώδικα ώστε να είναι εντελώς φιλικός σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.

Έρευνα κατάλληλων λέξεων – κλειδιών
Εδώ ακριβώς είναι το στάδιο όπου αναλύουμε και συλλέγουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά βάση των οποίων οι χρήστες του διαδικτύου κάνουν τις αναζητήσεις τους για ιστοσελίδες που έχουν σχέση με το αντικείμενο προβολής της δικής ιστοσελίδας.

Αναδιάρθρωση περιεχόμενου – Content marketing
Οι μηχανές αναζήτησης αλλάζουν συνεχώς την πολιτική τους και τη λειτουργία τους βάση των οποίων πρέπει να προσαρμόσουμε τις τεχνικές μας.  Η Google πλέον δεν ανεβάζει της ιστοσελίδες που επαναλαμβάνουν πολλές φορές τη λέξη-κλειδί ή που μπορεί να έχουν πολλά ‘Backlinks’ με υψηλό Google Page Rank.  Αυτές είναι τεχνικές του παρελθόντος.
Αναδιοργανώνουμε λοιπόν ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας κατάλληλα και προχωράμε στην προώθησή του μέσω διάφορων ειδικών καναλιών επικοινωνίας.  Χάρη στο Content marketing SEO σας δημιουργούμε ισχυρό Brand έτσι ώστε να αποκτήσετε περισσότερους επισκέπτες και μελλοντικούς πελάτες.

Social Media SEO
Με την ραγδαία ανάπτυξη των Social Media δημιουργήθηκε ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με τους χρήστες όλων αυτών των δικτύων.  Είναι λοιπόν αναμενόμενο να χρησιμοποιούμε όλα τα Social Media και να αντλούμε μέσω αυτών επισκέπτες.

Στη SoftComm γνωρίζουμε τις απαιτήσεις σας και προσαρμόζουμε τις στρατηγικές μας βάση αυτών.  Ακολουθώντας πάντα τη λειτουργία των μηχανών αναζήτησης φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.  Το κόστος για μια τέτοια στρατηγική καμπάνια είναι προσιτό αλλά εξαρτάται πάντα από το μέγεθος του έργου που αναλαμβάνουμε.  Σκεφτείτε ότι η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται σε πολλαπλά κορυφαία αποτελέσματα αναζητήσεων σε όλες τις μηχανές αναζήτησης σε ολόκληρο τον πλανήτη και δεν θα την ψάχνετε ούτε εσείς αλλά ούτε και οι πελάτες σας στο βάθος των χιλιάδων αποτελεσμάτων.

Θέλετε να ανέβετε στα αποτελέσματα της Google; Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα…


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail