Η τεχνολογική υπεροχή του PYLON είναι εμφανής από τη στιγμή της εγκατάστασης. Μία
υπερσύγχρονη πλατφόρμα που αναπτύχθηκε σε Microsoft .net Framework 4.5 για
μέγιστη ταχύτητα, σταθερότητα και ασφάλεια των δεδομένων σας.

Επικοινωνία

Αθήνα
Γραβιάς 23
Αιγάλεω, 12243

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Θεσσαλονίκη
Στρ. Καλλιδοπούλου 6Β
Φάληρο, 54642

Τ. 700 700 7077
E. info@softcomm.gr

Άργος
Καρατζά 52,
Αργολίδα, 21200

Τ. 27510 69010
E. info@softcomm.gr

 TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

R

E.R.G. (Easy Report Generator)

 Δημιουργήστε τη δική σας εκτύπωση χωρίς καμία τεχνική γνώση! Oι εκτυπώσεις μπορούν επίσης να εμφανιστούν σε browser οθόνη, να εξαχθούν σε όλα τα Office formats, να επισυναφθούν σε email ή ακόμα και να ενσωματωθούν ως KPI (Key Performance Indicator) στο προσωπικό σας dashboard!
R

Stateless Application Server

Τα δεδομένα σας «ταξιδεύουν» με ασφάλεια και με ταχύτητα. Ακόμα και αν το δίκτυό σας προσωρινά τεθεί εκτός λειτουργίας, η αποθήκευση των δεδομένων σας θα είναι εφικτή όταν βρεθεί και πάλι online!
R

Εξαιρετικό U.I.C. (User Interface Customization)

Κάθε χρήστης του PYLON έχει ξεχωριστή, απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης. Σχεδιάστε οθόνες, προσθαφαιρέστε πεδία ή διαδικασίες υπολογισμών, επαλήθευσης κλπ σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης, μέσω του Workflow Customizer.

110 110 110

110110110

 

 

 

R

Asynchronous Processing

 Μπορείτε να δουλεύετε, ενώ ταυτόχρονα το σύστημα στο παρασκήνιο υπολογίζει και ετοιμάζει αυτό που χρειάζεστε. Προγραμματίστε τον PYLON Scheduler να ετοιμάσει την εκτύπωση που επιθυμείτε το βράδυ μετά το κλείσιμο των ημερήσιων εργασιών σας και να σας τη στείλει με email!

Ελάτε σε έναν κόσμο χωρίς περιορισμούς.

Ελάτε στον κόσμο του PYLON!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

R

Εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης

Το software προσαρμόζεται στην επιχείρησή σας και όχι η επιχείρησή σας στο software. Προσθέτοντας νέα δεδομένα εκεί που τα χρειάζεστε, αναπτύσσετε νέους κανόνες και ελέγχους για να εξασφαλίσετε τη λήψη αποφάσεων πάνω σε αληθινά δεδομένα.

R

I-UI (Intuitive User Interface)

O χρόνος που απαιτείται για την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας είναι πολύ μικρός μειώνοντας έτσι το κόστος μετάβασής τους από το προηγούμενο σύστημα

R

Data Mining

Η ειδικά μελετημένη αρχιτεκτονική άντλησης δεδομένων στοχεύει στο να σας προσφέρει έγκυρη πληροφόρηση από προηγούμενες περιόδους με απαράμιλλη ταχύτητα και αμεσότητα,ώστε να εντοπίζετε εύκολα και απλά τα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρώσετε.

R

Οικείο περιβάλλον εργασίας

Είναι σχεδιασμένο ώστε να κατευθύνει «διαισθητικά» τον χρήστη, εκμεταλλευόμενο την υφιστάμενη εξοικείωσή του με το λειτουργικό σύστημα Windows ή τις εφαρμογές της σουίτας Microsoft Office.

 Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες PYLON